Керівнику Держслужби зайнятості обрали запобіжний захід

Керівнику Держслужби зайнятості обрали запобіжний захід

Суд затримав посадовця та призначив заставу.

Печерський суд Києва обрав запобіжний захід затриманому тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 20 млн гривень в. о. голови Державної служби зайнятості Валерія Ярошенка.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

В прес-службі відомства зазначають, що 20 травня суд обрав заходи посадовим особам Державної служби зайнятості та посереднику, затриманим в п'ятницю під час отримання 480 тис. гривень від підприємця.

Зокрема, в. о. голови Державної служби зайнятості вирішили залишити під вартою та призначили заставу у вигляді 20 млн гривень.

Заступнику керівника управління Державної служби зайнятості обрано запобіжний захід у вигляді арешту з можливість внесення застави в 9,6 млн гривень.

Посередник на час слідства буде перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці викрили голову Державної служби зайнятості України Валерія Ярошенка зі спільниками в отриманні відкатів за будівництво об‘єктів соціального призначення. Високопосадовці погоріли під час передачі 16 травня 480 тисяч гривень за підписання акту виконаних робіт з будівництва Житомирського центру зайнятості заступнику начальника управління організації матеріально-технічного забезпечення ДСЗУ. 

На отриманні хабара спіймали виконувача обов'язків голови Держслужби зайнятості Ярошенка

На отриманні хабара спіймали виконувача обов'язків голови Держслужби зайнятості Ярошенка

Повʼязані теми:

Наступна публікація