Кількість постраждалих від обстрілів серед мирного населення щодня збільшується

Кількість постраждалих від обстрілів серед мирного населення щодня збільшується

Щастя обстріляли з Веселої Гори

Очільник Луганської ОДА опублікував статистику за минулу добу.

Протягом минулої доби найбільше від обстрілів постраждало містечко Щастя Новоайдарського району Луганщини. Обстріл вівся з контрольованої бойовиками Веселої Гори.

Близько 16-ї години кілька артилерійських снарядів вибухнули в кварталі Енергетиків поблизу супермаркету АТБ. У результаті осколочні поранення різного ступеня важкості отримали семеро перехожих, місцевих мешканців від 17 до 51 років. Усі вони госпіталізовані.

Як повідомляє губернатор Луганщини Геннадій Москаль, мінометними обстрілами у Щасті пошкоджено будівлю, в якій дислокується міліцейський спецпідрозділ "Золоті Ворота" та центральний колектор опалення. Обірвані чотири лінії електропередач, тому частина міста залишається без електроенергії.

Тривали обстріли й Станиці Луганської та району. В селі Макарово при в'їзді в районний центр артилерією пошкоджені п'ять приватних будинків, один із яких відновленню не підлягає. Інформація про потерпілих з'ясовується. На околиці Станиці в районі вул. Свердлова після обстрілу із систем залпового вогню "Град" загорівся ліс.

Частина населених пунктів залишається без електроенергії, оскільки через обстріли ремонтні бригади не можуть приступити до відновлення мереж. За вчорашній день та минулу ніч обстрілів зі зброї різного виду зазнали також населені пункти Вільхове, Артема, Трьохізбенка, Муратово та Попасна. Значних руйнувань та пошкоджень тут не зафіксовано.

Нагадаємо, прес-центр АТО повідомляв про двох загиблих та чотирьох поранених мирних мешканців протягом доби.

Повʼязані теми:

Наступна публікація