Кілер, який намагався вбити Соболєва, не міг передбачити поведінку кулі. Фаховий снайпер про вбивство дитини

Кілер, який намагався вбити Соболєва, не міг передбачити поведінку кулі. Фаховий снайпер про вбивство дитини

Траєкторія кулі під час удару зі склом дуже змінюється. 

Снайпер, який мав убити депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва, не передбачив поведінку випущеної зі зброї кулі. Саме тому кілер не міг спрогнозувати, що куля влучить у дитину на задньому сидінні, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Фаховий снайпер, з яким поспілкувалася ТСН каже, що траєкторія кулі під час удару зі склом дуже змінюється. 

"Скоріш за все — це випадковість. Викривлення траєкторії під час зустрічі кулі зі склом. Випуклість, як відомо, у будь якому випадку змінює траєкторію", - каже він. 

Снайпер називає дивним те, що стрілець обрав саме готель, навіть із підробними документами. Балкон, який видно зусібіч. Крім того, на ньому він накривав себе і зброю картонною коробкою.

"Накриватися на відкритому балконі, прикриватися картонкою навіть з урахуванням використання глушника - це трохи нерозумно", - каже він. 

ТСН проаналізувала резонансне вбивство 3-річного сина Соболєва із фаховим снайпером

ТСН проаналізувала резонансне вбивство 3-річного сина Соболєва із фаховим снайпером

Слід зауважити, що від точки, з якої стріляли до перехрестя, - 100 метрів. 

Кореспондент ТСН Антон Страшко.

Нагадаємо, близько 17:00 неділі, 1 грудня, на вулиці Льва Толстого в центрі Києва біля ресторану "Маріо" пролунав постріл. Невідомий чоловік вистрелив по елітному автомобілю Range Rover і втік. У салоні авто від пострілів загинув 3-річний Сашко. Завданням же кілера було вбити батька дитини - ресторатора і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

2 грудня поліція затримала підозрюваних у стрілянини по машині депутатата Київської облради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його 3-річної дитини, які виявилися 18- та 19-річними молодиками. Правоохоронці оголосили підозри зловмисникам. Днем пізніше правоохоронці провели слідчі експерименти за участі підозрюваних. Один з них був коригувальником, інший - стріляв. 

Підозрюваним 4 грудня обрали запобіжні заходи у вбивстві дитини депутата. Андрій Лаврега отримав арешт терміном на два місяці без права внесення застави. Олексію Семенову призначили такий самий запобіжний захід. Своєю чергою Соболєв, оприлюднив прізвища тих, кого пропонує допитати у справі про вбивство його трирічного сина.

Соболєв розповів, кого хотів би розпитати через вбивство його сина

Соболєв розповів, кого хотів би розпитати через вбивство його сина

Повʼязані теми:

Наступна публікація