Кличко розповів, чи є шкідливі домішки в повітрі в Києві через пожежу на нафтобазі у Василькові

Кличко розповів, чи є шкідливі домішки в повітрі в Києві через пожежу на нафтобазі у Василькові

Мер Києва Віталій Кличко (праворуч) із командиром київської аварійно-рятувальної служби Романом Ткачуком / Фото: Сайт Віталія Кличка

Вітер нині дме в інший від столиці бік.

Нині в повітрі в Києві немає ніяких шкідливих домішок, які могли б потрапити в столицю через масштабну пожежу на нафтобазі у Васильківському районі. Вітер нині дме в інший від столиці бік.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Поки ніяких домішок у повітрі не зафіксовано в зв'язку з тим, що вітер зараз – не в бік міста (Києва)", – сказав Кличко журналістам у вівторок на території поблизу нафтобази.

За словами мера, буде створено оперативний штаб реагування. Він також повідомив, що наявність у повітрі небезпечних для людей речовин перевіряють на двох постах.

"У зв'язку з пожежею на нафтобазі у Васильківському районі та пожежами, які почастішали на об'єктах у Києві, я підпишу розпорядження перевірити усі нафтобази та автозаправки в столиці на дотримання пожежної безпеки. Такої катастрофи, як під Києвом, повторитися не повинно", – написав Кличко на своїй сторінці у Facebook.

Мер наголосив, що лікарні Києва та опіковий центр перебувають у стані оперативної готовності для прийому та надання допомоги постраждалим.

Тим часом стало відомо, що розповсюдження вогню по лісопосадці біля нафтобази зупинено.

Військові Нацгвардії допомагатимуть гасити пожежу у Василькові

Військові Нацгвардії допомагатимуть гасити пожежу у Василькові

Повʼязані теми:

Наступна публікація