Кліп на пісню про канал Дніпро-Інгулець став хітом в інтернеті

Кліп на пісню про канал Дніпро-Інгулець став хітом в інтернеті

Журналісти зустрілися з його авторами й акторами – всі вони причетні до цього каналу.

Зірками інтернету стали учасники кліпу про канал Дніпро-Інгулець. Ідею заспівати про нього виношували п’ять років, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Масштабні зйомки з висоти, краса природи та вірші й музика місцевої зірки Світлани Ніколаєнко – вона вчить дітей прекрасного в школі, тому пісню написала швидко. Найважчими виявилися зйомки кліпу на квадрокоптер біля дороги - співати довелося без музики. "Їздили дальнобійники, які мені сигналили, бо стоїть на дорозі дівчина і щось махає руками", - пригадує вона.

Співробітники каналу "Дніпро-Інгулець" зняли кліп про своє підприємство та стали зірками Інтернету

Співробітники каналу "Дніпро-Інгулець" зняли кліп про своє підприємство та стали зірками Інтернету

Пісню про води каналу написали ще рік тому, але рознісся хіт інтернетом лише восени, коли воду вже спустили і технічні русла стоять порожніми – навіть не скажеш, що за весну-літо перекачали 115 мільйонів кубів. Зрозуміти, як це багато, непричетним людям важко, тому – треба співати. Віктор Панасович прийняв  під своє керівництво канал ще 1988 року, а нині сміється і погоджується, аби його вважали продюсером кліпу. Показує знімальні майданчики: там, де влітку станцювали робочі з електро-косарками, сьогодні перекривають дамбу, щоби видалити зайвий мул: "Приїхали знімати і попросили підтанцьовку, тобто масовку, бо так буде скучно"

Керівник каналу Олександр Панченко вже поставив хіт на рингтон. Хоча дуже переживав, щоб пісня була і про виробництво, і щоб звучала не як реклама. Мелодію спочатку хотіли запозичити, але кінцеву версію вважає ідеальною. Поблизу помп співачка Світлана зізнається, що до напсиання хіта тут не бувала, а найскладніше було переконати робітників не соромитися: "Це ж не актори, а в кліпі, наче професіонали". Для журналістів переконує працівників станцювати ще – троє тут уже досвідчені танцівники. Електрик Андрій каже, що на вулицях його ще не впізнають, а машиніст Анатолій пригадує, яким був кастинг: "Давайте найсміливіших – і всі робочі".

Керівник насосної Славко пояснює, навколо чого всі танцюють: "Це потужний агрегат, міцність 138 кубів за секунду". Режисер кліпу повторює завдання: "Коли вона почне співати пісню, то всі починають підтягуватися і вже в русі, трошки динаміки". Найбільше радіє несподіваним танцям електромонтер Геннадій – рухатися під музику звик: "На дискотеці, не на роботі". Вони танцюють та переконують – цей кліп мав розповісти іншим, що люди, які качають воду, працьовиті й веселі.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація