Князєв призначив в.о. керівника поліції у Дніпропетровській області з громадської безпеки

Князєв призначив в.о. керівника поліції у Дніпропетровській області з громадської безпеки

Фото: УНІАН

Наказ набув чинності з 10-ї години ранку.

Виконувачем обов'язків керівника поліції у Дніпропетровській області з громадської безпеки призначено керівника патрульної поліції міста Дніпра Володимира Богоноса.

У прес-службі МВС повідомили, що відповідний наказ підписав голова Національної поліції України Сергій Князєв, пише УНІАН.

"Відсьогодні виконувачем обов'язків керівника поліції у Дніпропетровській області з громадської безпеки моїм наказом буде призначений керівник патрульної поліції міста Дніпра Володимир Богоніс. Наказ набуває чинності з 10-ї години ранку", – зазначив Князєв.

Зауважимо, що раніше сьогодні, 10 травня, після попереднього розгляду інцидентів і провокацій у Дніпрі 9 травня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підписав накази про звільнення керівників поліції Дніпропетровщини. Зокрема, підписано накази про звільнення керівника Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області Ігоря Репешка та керівника поліції міста Дніпро Андрія Бідила та їхніх заступників щодо забезпечення громадської безпеки.

Нагадаємо, 9 травня в Дніпрі сталася бійка між молодиками спортивної статури та ветеранами АТО: усе це відбувалося на очах у поліції. Конфлікт через заборонену символіку виник спочатку з соціалістами і загострився після того, як колоною рушили представники "Опозиційного блоку". Невідомі розпилили сльозогінний газ. А потім у бійку вступив супровід народного депутата Олександра Вілкула - у всіх були однакові помаранчеві наклейки на одязі. Українські активісти стверджують, що працівники поліції допомагали бити їх разом з "тітушками".

Співпрацю дніпровських поліцейських з тітушками Юрій Луценко назвав ганебною

Співпрацю дніпровських поліцейських з тітушками Юрій Луценко назвав ганебною

Повʼязані теми:

Наступна публікація