Колишній заступник "міністра ЛНР" повернув посаду у Луганській ВЦА – Богомолець

Колишній заступник "міністра ЛНР" повернув посаду у Луганській ВЦА – Богомолець

Колишній заступник "міністра ЛНР" повернув посаду у Луганській ВЦА – Богомолець

Павло Малиш / Фото: facebook.com/Павло Малиш

За даними волонтерів, Малиш пропонував робити евтаназію пораненим бійцям ЗСУ.

Суд відновив на посаді начальника Департаменту охорони здоров'я Луганської ВЦА Павла Малиша, який був заступником "міністра" терористичної "ЛНР".

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомила нардеп та радник президента України з гуманітарних питань Ольга Богомолець.

За її словами, за часів Януковича Малиш був членом постійної комісії Луганської облради а згодом став поплічником бойовиків.

"Вранці за допомогою української "сліпої" Феміди до виконання обов'язків начальника Департаменту охорони здоров'я Луганської ОДА (ВЦА - Ред.) приступив Павло Миколайович Малиш. Трудова біографія нашого чиновника наче написана для того, щоб призначення відбулось символічно в річницю Революції Гідності. За часів Віктора Федоровича - член постійної комісії Луганської облради та начальник управління охорони здоров'я, далі 1-й заступник "міністра охорони здоров'я ЛНР", - йдеться у її повідомленні.

За свідченнями волонтерів, у серпні 2014 року Малиш ініціював створення при Луганській обласній лікарні бригади лікарів, котрі б здійснювали евтаназію пораненим та полоненим бійцям ЗСУ.

"Ось такий подарунок до річниці Майдану від самого чесного суду, який поновив на посаді нашого "героя", якого свого часу затримали бійці "Азову". Сподіваюсь, що завдяки розголосу який з учорашнього вечора набирає обертів, Павло Миколайович не затримається надовго в кріслі очільника луганських медиків", - додала вона.

На повідомлення Богомолець вже відреагував заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

"Достойна новина в День Гідності... Якщо ця потвора з'явиться на посаді, доведеться поза планів приїхати в Сєверодонецьк... До судді, що приймав рішення, будуть окремі запитання", - написав він. 

Нагадаємо, На Майдані Незалежності сьогодні, 21 листопада, згадуватимуть початок Революції гідностіХрещатик та прилеглі вулиці перекрили з шостої ранку.

За порядком стежитимуть 6 тисяч силовиків.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація