Колишнього УКРОПівця, який вдарив жінку у Києві, ув'язнили умовно

Колишнього УКРОПівця, який вдарив жінку у Києві, ув'язнили умовно

Він має виплатити постраждалій гроші за матеріальні і моральні збитки.

Колишнього очільника осередку партії "УКРОП" у Гостомелі Миколу Пасальського, який вдарив жінку за зауваження, засудили до одного року позбавлення волі з випробувальним терміном у два роки.

Про це йдеться у тексті вироку суду у Єдиному реєстрі судових рішень.

За рішенням суду, Пасальський отримав вирок у вигляді обмеження волі протягом одного року, але був звільнений від відбування покарання з випробувальним терміном у два роки. Протягом цього часу Пасальський повинен періодично реєструватися в органах з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання і виїжджати за кордон тільки за попердньою згодою.

Також екс-очільника осередку зобов'язали виплатити 1773 гривні 80 копійок для відшкодування матеріальних збитків і 25 тисяч гривень як відшкодування моральної щкоди. З нього також стягнули 1796 гривень 90 копійок за проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, ситуація сталася у Києві, на вулиці Воскресенській 9 липня. Пасальський вигулював собаку без повідця та намордника, за що отримав зауваження від місцевої мешканки. Між ними сталася сварка, під час якої депутат вдарив жінку по голові

Депутат "УКРОПу" вдарив жінку кулаком по голові через зауваження

Депутат "УКРОПу" вдарив жінку кулаком по голові через зауваження

На момент інциденту він був членом партії "УКРОП", проте після події його виключили, а повноважень голови осередку позбавили.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація