Коломойський посперечався із Шустером в ефірі "Свободи слова". Останній пообіцяв подати до суду

Коломойський посперечався із Шустером в ефірі "Свободи слова". Останній пообіцяв подати до суду

Фото: УНІАН

Суперечка стосувалась контракту між телеканалом "1+1" та програмою Шустера.

Журналіст Савік Шустер заявив під час суперечки в прямому ефірі "Свободи слова", що подасть позов до суду про захист власної честі та гідності на бізнесмена Ігоря Коломойського.

Відповідне відео опубліковане на офіційному Youtube-каналі програми.

Шустер нагадав, що 2015 року його програму було знято з ефіру телеканалу "1+1" за кілька хвилин до початку. Своєю чергою, Коломойський звинувачує його у тому, що журналіст взяв гроші за появу у програмі певних гостей, чим порушив умови договору.

"Я прийняв рішення подати до суду на Коломойського про захист честі і гідності, і, врешті-решт моєї професійної придатності", - сказав Шустер.

Окремо він також продемонстрував відео інтерв’ю екснардепа Олега Ляшка, який запевняв, що програму з ефіру було знято через нього, оскільки Шустер запросив його, а Коломойський начебто дзвонив йому і просив не приїжджати до студії.

Під кінець ефіру зателефонував сам Коломойський, який заявив, що готовий судитися із Шустером та оголосив претензії щодо понад двох мільйонів доларів, які були виплачені журналісту за 10 програм наперед на телеканалі "1+1" і які не були проведені. Водночас, у програмі було продемонстровано лист, у якому телеканал "1+1" звинувачував Шустера в порушенні умов договору та пропонував врегулювати це питання у досудовому порядку шляхом виплати компенсації.

Нагадаємо, після цих подій програма Шустера "Свобода слова" намагалась виходити на телеканал "Київ" та 3s.tv, однак згодом йому анулювали дозвіл на роботу в Україні, а також порушили справу про можливу несплату податків.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація