Коломойський жорстко відповів міністрам, які розкритикували пісню про Гонтареву

Коломойський жорстко відповів міністрам, які розкритикували пісню про Гонтареву

Фото: Associated Press

Так само бізнесмен висловився про ексглаву Нацбанку.

Бізнесмен Ігор Коломойський жорстко відповів міністрам, які розкритикували пісню про ексголову Національного банку Валерію Гонтареву на виступі "95 кварталу".

В інтерв'ю "Настоящему времени" Коломойський назвав міністра економрозвитку Тимофія Милованова "дебілом" через його заяви про те, що таке висміювання може негативно вплинути на зарубіжних інвесторів.

"Я вважаю, що після такої заяви міністр економіки повинен негайно написати заяву про відставку, тому що це каже про його рівень як міністра. Іншого слова як "дебіл" для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні – дебіл. На інвестиційний клімат впливає номер у розважальній передачі, сатира і гумор? Тоді, я вважаю, що у нас інвестклімату взагалі немає! І значить Україні не потрібно давати нічого ні МВФ, ні іншим", – сказав бізнесмен.

Міністра культури Володимира Бородянського, що перепросив за номер "95 кварталу" перед Гонтаревою, Ігор Коломойський назвав "покидьком".

"А міністр культури Бородянський – я точно знаю, що він не дебіл. Він вибачався перед Гонтаревою. Так от: нехай краще вибачиться перед усіма потерпілими від Гонтаревої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтаревою, це означає, що він не дебіл, а покидьок", – сказав він.

Так само жорстко Коломойський висловився про саму Гонтареву. Він зазначив, що пісня про ексглаву Нацбанку – це сатира і гумор, а не цькування, як вона її розцінює.

"Вона розцінює? Ну так нехай до психіатра піде, дебілка. Там у Лондоні їх до хріну: психоаналітиків, психіатрів. Може, у неї розвинулася манія переслідування, якщо вона вважає, що гумористичні передачі – це її цькування?", – сказав бізнесмен.

Ігор Коломойський навів приклади, коли висміювали його самого і ще одного великого бізнесмена Ріната Ахметова, а також політиків Юлію Тимошенко, Віктора Януковича та Юрія Луценка.

"Якщо так вважати, то вся сатира і гумор – це цькування когось. Але щось я не чув, щоб хтось після такого цькування застрелився або повісився. Якщо Гонтарева буде першою – це буде смішно. А якщо вона божевільна, її треба в лікарню помістити, щоб вона собі трохи підлікувала нерви і мозок", – сказав бізнесмен.

Коломойський додав, що у нього був досвід спілкування з Валерією Гонтаревою у 2014-2016 роках.

"Вона вважає себе месією, ви знаєте? А вона психічно неврівноважена і божевільна дура... Вона повністю невмєняшка. Вона вважає себе месією, яка вважає, що вона врятувала банківську систему України, що вона велика реформаторша тощо. І що Україна – це failed state [недієздатна корумпована держава]", – заявив підприємець.

Нагадаємо, що під час чергового випуску шоу "Вечірній квартал" Євген Кошовий разом з жіночою частиною національного хору імені Верьовки виконали пісню "Горіла хата". В ній було висміяно підпал будинку колишньої керівниці НБУ Валерії Гонтаревої.

На мотиви української народної пісні "Горіла сосна" створили пародію, в якій взяв участь відомий народний хор. Зокрема в пісні лунають такі слова: "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала… Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича… Люди вогонь побачили, допомагати почали, відра схопили, прибігли, в вогонь соляру плескали".

Гонтарева назвала номер "Вечірнього кварталу" та хору імені Верьовки з висміюванням підпалу її будинку – цинічним та "соромом для всієї країни".

Своєю чергою, прем’єр-міністр Олексій Гончарук, заявив, що радіти пожежі - неправильно, але кожен має право жартувати так, як йому подобається. На думку Гончарука, якби про підпал будинку Гонтаревої пожартувала таким чином якась інша команда, а не "Квартал 95", то цей гумор взагалі пройшов би непоміченим.

Сатирична пісня про пожежу у будинку Гонтаревої обурила користувачів соцмереж

Сатирична пісня про пожежу у будинку Гонтаревої обурила користувачів соцмереж

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Підпал будинку Гонтаревої
Наступна публікація