Компанія "Софтліст" вперше в Україні отримала найвищий партнерський статус McAfee Platinum Partner Новини компаній

Компанія "Софтліст" вперше в Україні отримала найвищий партнерський статус McAfee Platinum Partner

Компанія McAfee є одним зі світових лідерів на ринку убезпечення інформаційних систем.

Програмне забезпечення компанії, спрямоване на кінцевих користувачів, забезпечує максимальний захист від вірусів-вимагачів, фішинг-атак і інших розробок зловмисників.

Крім розробки антивірусних програм для кінцевих користувачів, компанія також займається розробленням комплексних програмних рішень для державних органів, великих підприємств, корпорацій і невеликих компаній. Передові технології, що використовують найновіші алгоритми попереднього виявлення, успішно використовуються у всіх продуктах компанії.

Отримання статусу Platinum Partner від McAfee свідчить про бездоганну підготовку фахівців компанії "Софтліст" і їхню високу кваліфікацію в галузі кібербезпеки. Створювані рішення, спрямовані на кінцевих користувачів, забезпечують захист за всіма напрямами і охоплюють кожен рівень IT-інфраструктури і підходять як у приватному, так і корпоративному сегменті. Статус Platinum Partner від McAfee отриманий завдяки проведенню компанією Софтліст значної кількості успішних впроваджень систем інформаційної безпеки на провідних підприємствах державного і корпоративного секторів.

Захист корпоративного сектору:

До цієї категорії входять засоби захисту від інтернет-загроз, а саме: захист від поштового спаму, захист від вірусів-шифрувальників, Antimalware захист, антивірусне ПЗ, захист доступу в Інтернет і т. д. Зазначені рішення підходять для захисту серверів та внутрішньої мережі компанії, від проникнення вірусів та незаконного доступу.

Компанія "Софтліст" також впроваджує і використовує хмарні рішення безпеки McAfee, за допомогою яких захист забезпечується незалежно від того, які хмарні технології використовуються в цей момент: приватні, публічні або гібридні. Завдяки використовуваній загальній хмарній панелі управління, адміністрування і перегляд статистики захищеності всіх пристроїв можна виробляти з однієї точки контролю і управління.

Захист для кінцевого користувача:

Для приватних користувачів "Софтліст" інтегрує рішення McAfee для захисту від інтернет-загроз будь-яких пристроїв: домашніх персональних комп'ютерів, планшетів, смартфонів. Ці рішення McAfee LiveSafe і Total Protection, забезпечують кінцевому користувачеві повний захист від будь-яких зовнішніх небезпечних факторів. Захист від спаму та нав'язливої реклами, захист від фішингу, захист від несанкціонованого проникнення і вірусів-вимагачів, захист від крадіжки особистих даних і номерів банківських карток, а також від інших сучасних інтернет-загроз.

Значення статусу Platinum Partner

Отримання статусу Platinum Partner додатково означає більш вигідні умови для клієнтів і партнерів у разі впровадження якісних і безпечних рішень.

Масштабованість і гнучкість рішень від McAfee дозволяє компанії "Софтліст" впроваджувати системи безпеки будь-якого рівня компаній, починаючи від малих підприємств і закінчуючи великими холдингами і корпораціями.

Завдяки отриманому статусу рівня Platinum, компанія "Софтліст", крім стандартного продажу рішень McAfee, може надавати повний спектр послуг у сфері інформаційної безпеки, формувати і інтегрувати які будуть сертифіковані штатні фахівці з ліцензування та інженери інформаційної безпеки.

Програмні продукти McAfee за яким "Софтліст" надає комплекс послуг:

  • McAfee Advanced Defense Threat (ATD)
  • McAfee Data Loss Prevention (DLP) Endpoint
  • Symantec Enterprise Security Manager (SIEM)
  • McAfee ePolicy Orchestrator (ePO)
  • McAfee Host Intrusion Prevention System (HIPS)
  • McAfee Network Security Platform (IPS)
  • McAfee Endpoint Security (ENS)

Компанія "Софтліст" в найближчому майбутньому планує запустити першу лінію локальної техпідтримки з продуктів McAfee.

Наступна публікація