Костянтин Грубич доєднався до команди "ТСН. Тижня" та готує авторський спецпроект

Журналіст та телеведучий Костянтин Грубич повернувся на "1+1" та доєднався до команди інформаційно-аналітичної програми "ТСН. Тиждень".

Вже 14 жовтня о 19.30 в  у новому випуску найвідомішої підсумкової  програми країни  відбудеться прем'єра його спецпроекту - "Польова кухня".  

Алла Мазур  переконана - такого несподіваного поєднання смаку і смислу телевізійна кухня каналу "1+1" ще не знала. Журналіст, осідлавши 1500-кілограмову  польову кухню, їде якнайдалі від столиці, аби за смачною стравою поговорити і допомогти.  А глядачі побачать не тільки рецепт фірмової страви регіону, а й рецепт вирішення проблем.

"В нас, в першу чергу, не кулінарний проект. Для мене це можливість поспілкуватися з людьми, почути їхні чаяння і спробувати дати рецепт вирішення цих негараздів. Мені здається, що якщо спочатку нагодувати людей, вийде більш відверта розмова. І хоча кожен розповідає про свою маленьку проблему, вона є  близькою для багатьох українців в інших куточках країни", - коментує Костянтин Грубич.

Таким чином, у кожному виїзді "Польової кухні"  глядачі отримають 2 рецепти: найсмачнішої місцевої страви і вирішення реальної  людської  проблеми. Кожен може написати і запросити Костянтина Грубича та команду "ТСН. Тижня" до свого міста. "Ми точно Вас вислухаємо, щиро налаштовані допомогти, та й ще й нагодуємо кулінарним шедевром на свіжому повітрі", – обіцяє команда проекту.  Костянтин особисто ознайомиться з усіма історіями та обере міста, містечка чи села, до яких відправиться найближчим часом.

У прем'єрному епізоді Костянтин вирушить до селища міського типу Брацлав на Вінниччині, де і була винайдена польова кухня. Разом із жителями він приготує куліш по-брацлавськи та візьметься рятувати їх від радіоактивної дороги. 

Дивіться "Польову кухню" з Костянтином Грубичем від 14 жовтня о 19.30 в "ТСН. Тиждень" на 1+1.

Наступна публікація