Кривава аварія у Харкові: суд залишив Зайцеву у СІЗО до лютого

Кривава аварія у Харкові: суд залишив Зайцеву у СІЗО до лютого

Фото: УНІАН

Дівчина не має права на внесення застави.

Київський районний суд Харкова задовольнив клопотання слідства і подовжив Олені Зайцевій, яка була за кермом Lexus, що влетів у натовп людей у центрі міста, термін утримання під вартою на 60 днів.

Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Як зазначається, Зайцева перебуватиме у СІЗО до 10 лютого без права на внесення застави.

Таким чином суд задовольнив клопотання прокуратури про подовження запобіжного заходу. Своєю чергою ні адвокат, ні сама дівчина не заперечували проти цього. Раніше Зайцева також визнала свою провину у смертельній ДТП в Харкові.

Окремо прокурор Блохін уточнив, що термін досудового розслідування продовжено до 14 лютого 2018 року.

Нагадаємо, кривава аварія сталася 18 жовтня у Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була Олена Зайцева, врізався у Volkswagen, після чого протаранив натовп. П'ятеро людей загинули на місці, ще шістьох забрали до лікарні у тяжкому стані. 26 жовтня стало відомо, що на лікарняному ліжку померла ще одна дівчина.

Зайцевій було призначено два місяці ув`язнення без права на внесення застави. Її родина оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала матеріальну допомогу. 

Згодом під варту було взято Геннадія Дронова - другого учасника ДТП. Підозру йому оголосили після низки експертиз. Слідчі заявили, що водій Volkswagen поїхав на жовтий колір світлофора, що могло стати однією з причин зіткнення.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація