Кривава бійка в Житомирі: очевидці розповіли, чому покупець бутика почав вимахувати ножем

Кривава бійка в Житомирі: очевидці розповіли, чому покупець бутика почав вимахувати ножем

Нападникові не сподобалися зауваження щодо його поведінки.

У Житомирі покупець у торговому центрі порізав власника бутика ножем на очах десятків людей. Інцидент свідки зняли на відео, вони ж викликали поліцію і не дали нападнику втекти, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Закривавлена підлога, побита ялинка – це відео зняли на мобільний відвідувачі торговельного центру, які стали свідками різанини. Чоловіка з ножем намагалися втихомирити відвідувачі і продавці, але він пручався та не припинив спротив, навіть коли приїхала поліція. Очевидці кажуть, що агресивний покупець був напідпитку і міг  накинутися на будь-кого. За версією самого нападника, він ходив по магазинах з маленькою донькою та дружиною, коли на них здійснили напад і він був змушений захищатися.

Чоловік напав на власника бутика з ножем через зроблене зауваження

Чоловік напав на власника бутика з ножем через зроблене зауваження

Натомість у потерпілого 25-річного Івана інша версія: жінка зайшла до крамниці, а її чоловік сперся на рамку біля входу. Продавчиня попросила відійти, але відвідувач почав розхитувати рамку ще дужче, тоді і втрутився власник крамниці. "Була перепалка, потім у хід пішли кулаки, потім він почав діставати ніж. Це був розкладний ніж, який був у задній кишені. Дуже багато людей – розмахував ножем, не бачачи", - каже Іван Кришталь. Один з ударів припав йому в обличчя – лезо пройшло від  вуха до перенося. "Якимсь щасливцем виявився, тому що до ока там навіть на сантиметри, а напів міліметри. Він просто пройшов кінчиком повз око", - розповів постраждалий.

Тепер чоловік переживає, аби не залишився шрам, адже крім роботи у крамниці, підпрацьовує моделлю і бере участь у промокампаніях. У торговельному центрі тим часом досі не можуть відійти від шоку – продавчині тепер бояться виходити на роботу. "Бо серед нас такі неадеквати ходять з ножами", - каже Валентина Лисюк. "Переляк від того, що в будь-якої людини може ніж лежати в кишені", - каже Ксенія Соколовська. Нападник зараз у СІЗО, поліція затримала його на дві доби. За різанину, яку кваліфікували як хуліганство, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація