Кривава стрілянина: потерпілі продовжують звертатися за допомогою після атаки на коледж в Керчі

Кривава стрілянина: потерпілі продовжують звертатися за допомогою після атаки на коледж в Керчі

Фото: Reuters

За останній час за допомогою звернулися ще три людини.

П'ятдесят осіб залишаються на лікуванні в лікарнях після вибуху і стрілянини в керченському політехнічному коледжі.

"Всього нині в медичних організаціях Криму перебуває 25 осіб. Крім того, 25 постраждалих - у медичних установах Москви і Краснодарського краю", - йдеться в повідомленні російського "Інтерфаксу" з посиланням на «МОЗ Криму» в неділю.

Також в кримські лікарні продовжують звертатися постраждалі в результаті нападу. За останній час за допомогою звернулися ще три людини.

При цьому з лікарень Криму продовжують виписувати постраждалих.

"З Сімферопольською клінічної лікарні швидкої медичної допомоги №6 відправлений на амбулаторне лікування один з потерпілих", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 17 жовтня на території окупованого Криму в місті Керч стався вибух і стрілянина в політехнічному коледжі. За останньою інформацією, під час кривавої розправи загинула 21 особа.

Кількість госпіталізованих, за даними на 21 жовтня, зросла до 47 осіб, повідомляє "ТАСС" з посиланням на інформацію з центру медицини катастроф Криму. Загальна кількість травмованих – 73 людини.

У кримських лікарнях залишаються постраждалі у стані не важче середнього ступеня."Всіх важких забрали москвичі", – додав представник центру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація