"Куди ми поспішаємо, Ваша честь?": як у Шевченківському суді Києва обирають запобіжний захід митрополиту Павлу (фото, відео)

"Куди ми поспішаємо, Ваша честь?": як у Шевченківському суді Києва обирають запобіжний захід митрополиту Павлу (фото, відео)

Під час засідання адвокати Павла Лебедя вимагали відводу судді, сторона звинувачення виступила проти.

Сьогодні, 1 квітня, у Шевченківському суді Києва обирають запобіжний захід Митрополиту Української православної церкви Московського патріархату Павлу Лебедю.

Про це інформує кореспондент ТСН.ua.

Адвокат митрополита Павла під час засідання запитав у судді, чому обшуки у будинку його підзахисного проводять так швидко.

"Куди ми поспішаємо, Ваша честь?", - сказав адвокат Павла, коментуючи обшуки у Павла.

Також під час засідання адвокати Павла Лебедя вимагали відводу судді, сторона звинувачення виступила проти.

Суддя покинув засідання на кілька хвилин, після чого відмовив у відводі.

Далі головуючий суддя оголосив перерву.

Після закінчення перерви захист обвинуваченого звернувся до суду з проханням дати час на ознайомлення з матеріалами справи.

Прокурор заперечив і заявив, що у захисту було достатньо часу для ознайомлення справи на 115 аркушах.

Обвинувачуваний Павло Лебідь заявив головуючому судді, що він може не витримати весь процес. "Чи витримаю я ці суди?" - сказав він.

Фото: tsn.ua

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ вручила підозру митрополиту УПЦ (МП) Павлу: у його резиденції проходить обшук (фото).

Пізніше в Офісі генерального прокурора заявили, що Митрополит Української православної церкви Московського патріархату, колишній настоятель Києво-Печерської лаври Павло Лебідь ображав релігійні почуття українців і виправдовував агресію Російської Федерації проти України

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація