Курченко обізвав Порошенка та Луценка і відхрестився від знайомства із Саакашвілі

Курченко обізвав Порошенка та Луценка і відхрестився від знайомства із Саакашвілі

Фото: Фокус

Також олігарх подає позов про захист честі і гідності проти генпрокурора.

Олігарх-утікач Сергій Курченко звинуватив Петра Порошенка в несплаті податків після продажу 2013 року медіа-холдингу UMH group за $400 млн, пише "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на листа Курченка.

"За інформацією, якою я володію, цей корупційний жиробас не сплатив жодних податків до бюджету України. Порошенко - обманщик і боягуз. Тому і нацьковує всюди свого ланцюгового цуцика Луценка," - зазначив олігарх, який наразі переховується на території РФ.

Також він спростував інформацію щодо особистого знайомства з лідером партії "Рух нових сил" Міхеілом Саакашвілі.

"Саакашвілі не знаю і знати не хочу. А ось з Порошенком ми знайомі і дуже добре. Схоже, що Юрій Луценко зробив таку заяву, перебуваючи в п'яному угарі після чергової пиятики зі своїм кумом-товаришем по чарці Порошенком. Ця алкогольна парочка настільки дістала всю нашу країну, весь народ і мене особисто, що я подаю позов про захист честі і гідності за поширення наклепу до Юрія Луценка ", - додав Курченко.

Також раніше стало відомо, що український олігарх із "сім'ї Януковича" Сергій Курченко також позивається до президента Петра Порошенка та "Телерадіокомпанії "Студія 1+1" щодо захисту честі та гідності. 

Саакашвілі прокоментував заяву Луценка про зв'язки з Курченком

Саакашвілі прокоментував заяву Луценка про зв'язки з Курченком

Повʼязані теми:

Наступна публікація