Лаялася і билася ногами. Вірусним стало відео з п’яним бешкетом пасажирки літака Барселона-Київ

Лаялася і билася ногами. Вірусним стало відео з п’яним бешкетом пасажирки літака Барселона-Київ

Лаялася і билася ногами. Вірусним стало відео з п’яним бешкетом пасажирки літака Барселона-Київ

Фото: Facebook/Олександра Єфименко

Людей на сусідніх кріслах довелося пересадити.

Понад 200 тисяч переглядів зібрало відео з неадекватною пасажиркою літака Барселона – Київ. Ролик на Facebook опублікувала журналістка Олександра Єфименко.

За її словами, інцидент трапився у п’ятницю, 17 травня, а саме відео зняв один з пасажирів. На ньому молода жінка у пасажирському кріслі голосно вигукує нецензурні слова, руками та ногами б’є людей, які сидять поруч. Вгамувати хуліганку намагається і екіпаж повітряного судна, та інші пасажири.

У повідомленні Єфименко йдеться, що перед початком скандалу пасажирка випила пляшку купленого у Duty Free алкоголю.

"Дівчина купила в Duty Free пляшку віскі, випила її на борту, ігноруючи прохання бортпровідників цього не робити і вирішила, що іноземці, які летять з нею, не повинні перебувати в літаку. Тому що вони - іноземці. Власне, на відео, яке зняв один з пасажирів, це чітко простежується", - йдеться у пості.

Увага! На відео міститься ненормативна лексика! 

На видео присутствует нецензурная лексика. А хотите посмотреть на то, как никогда не надо делать? Вот пожалуйста. Рейс: Барселона-Киев сегодня. Высота: 11900, самолёт шел на снижение. Действие: девушка купила в дьюти фри бутылку виски, выпила ее на борту, игнорируя просьбу бортпроводников этого не делать и решила, что летящие с ней иностранцы не должны находиться в самолёте. Потому что они - иностранцы. Собственно, на видео, которое снял один из пассажиров, это четко прослеживается. По прилёту, девушку ждал наряд полиции, прямо у трапа. Морали нет, но когда стюардесса Лидия Полянская сказала своим поставленным дикторским голосом: "а ну ка успокойтесь!", то успокоилась даже я.

Опубліковано Александрою Ефименко Пʼятниця, 17 травня 2019 р.

Журналістка стверджує, що після прильоту біля трапа на дівчину чекав наряд поліції. 

Нагадаємо, нещодавно російський актор Олексій Панін влаштував п'яний дебош на літаку під час перельоту зі Стамбула до Москви. Він курив, вживав алкоголь, порушував громадський порядок на борту літака і грубо висловлювався на адресу бортпровідників. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація