Лещенко звинуватив вдову Гонгадзе у підіграванні його ворогам

Лещенко звинуватив вдову Гонгадзе у підіграванні його ворогам

Фото: УНІАН

Своєю чергою Гонгадзе заявила, що "ознайомлена" із позицією Лещенка.

Народний депутат Сергій Лещенко вважає, що вдова вбитого в 2000 році засновника "Української правди" Георгія Гонгадзе Мирослава зробила помилку публічно заявивши, що не отримувала дивідендів від видання.

Про це він заявив у інтерв'ю виданню "Страна.ua".

"Вважаю, Мирослава зробила помилку. Такі питання вирішуються іншим способом. Вона ж підіграла моїм ворогам-корупціонерам, давши їм привід підхопити тему на вищому рівні. Її коментар несправедливий, але я не хочу виносити на обговорення всієї України цю історію", - сказав він.

За його словами, Мирослава Гонгадзе вибрала інше життя, полетівши в США, ставши громадянином і держслужбовцям цієї країни.

"А прізвище Гонгадзе стало для неї і її дітей захистом по життю і способом відкрити багато дверей", - додав Лещенко.

Видання ж "Українська правда", на думку Лещенка, стало лідером в українському сегменті інтернету завдяки самовідданій роботі журналістів, часто - з ризиком для себе.

Cвоєю чергою Мирослава Гонгадзе повідомила у соцмережах, що "ознайомлена" із позицією Лещенка з цього питання.

Нагадаємо, вдова одного із засновників "Української правди" Георгія Гонгадзе Мирослава зазначила, що його діти не отримали жодної гривні від цього проекту.

Нещодавно Лещенко написав, що скандальна квартира була куплена за частину його заощаджень як колишнього співвласника "Української правди", позику від Олени Притули та гроші його коханої – ді-джейки Анастасії Топольської.

Лещенко розповів, де взяв кошти на придбання дорогих апартаментів

Лещенко розповів, де взяв кошти на придбання дорогих апартаментів

Повʼязані теми:

Наступна публікація