Львів'янці, яка намагалася продати власне немовля, "світить" 15 років за ґратами

Львів'янці, яка намагалася продати власне немовля, "світить" 15 років за ґратами

Фото: pixabay.com

Зловмисниці обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави 128 тис. грн. 

Львів'янку судитимуть за спробу продати за 80 тис. грн власне немовля.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

"Встановлено, що 20-річна львів'янка вирішила не залишати малюка собі, а після народження продати, розмістивши з цього приводу оголошення у мережі "Інтернет". Жінка народила хлопчика у травні, а вже 1 червня цього року була затримана "на гарячому" під час передачі дитини та отримання 80 тис. грн грошової винагороди.

Після цього жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.149 КК України (торгівля людьми, вчинена стосовно малолітнього)", - йдеться у повідомленні.

Жінці обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави 128 тис. грн. Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

На Одещині мати залишила помирати у целофановому пакеті новонароджене дитя

На Одещині мати залишила помирати у целофановому пакеті новонароджене дитя

Нагадаємо, що раніше жителька Бердичева народила дитину просто в машині таксі, дорогою до Житомирського пологового будинку.

Таксист переповідає, що о третій ночі приїхав на виклик. В автомобіль сіла жінка і попросила завезти її до лікарні в обласний центр. Коли вже майже під'їхали до Житомира, у жінки почалися перейми і вона попросила зупинити машину. За лічені хвилини пасажирка народила дівчинку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація