Львів'янин здійняв стрілянину на вулиці, а потім застрелився сам

Львів'янин здійняв стрілянину на вулиці, а потім застрелився сам

Фото: pixabay.com

Чоловік так відреагував на новину, що від нього йде співмешканка.  

У Львові 46-річний чоловік вранці вчинив стрілянину на вулиці, а потім - пустив собі кулю у голову, йдеться в ТСН.16.45.

Спочатку стріляв у двері співмешканки і поранив її дорослого сина. Далі вийшов на балкон і цілив куди заманеться – по вікнах та автомобілях. Перехожі не постраждали.

Коли приїхала поліція, стрілець зачинився в квартирі. Силовики вирішили штурмом брати помешкання, тоді чоловік пустив собі кулю у скроню.

За словами поліції, конфлікт виник на сімейному ґрунті. Жінка вирішила покинути свого співмешканця і через ревнощі той почав стріляти. Поліція каже, всього чоловік здійснив півтора десятка пострілів із незареєстрованого пістолета. Звідки у нього зброя і чи був він тверезим, ще з'ясовують.

"Особа була неодноразово судима за зберігання наркотиків, а також притягувалася до адмінвідповідальності за злісну непокору працівникам поліції. Прикрившись подушкою, вистрілив у висок, таким чином при огляді місця події в нього пістолет знаходився в руці", - розповідає керівник Шевченківського відділу поліції Ігор Петрик.

У Львові чоловік влаштував стрілянину з балкону через сімейні проблеми

У Львові чоловік влаштував стрілянину з балкону через сімейні проблеми

Повʼязані теми:

Наступна публікація