Любовна драма: під Києвом чоловік викрав колишню і вивіз у поле "поговорити"

Любовна драма: під Києвом чоловік викрав колишню і вивіз у поле "поговорити"

Фото: Прес-служба УМВС Києва

Тепер горе-коханцю загрожує до 3 років в’язниці.

У Броварах Київської області молодик разом зі спільником викрав колишню співмешканку і вивіз її у поле. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області

Пара посварилася і чоловік разом зі своїм товаришем на автомобілі перегородив дорогу таксі, в якому їхала його колишня кохана. Жінку чоловік схопив за одяг і силою затягнув до власного авто.

"Викрадення відбувалося на очах наляканої подруги потерпілої, яка намагалася завадити. Вона і повідомила правоохоронцям.  У місті ввели поліцейську операцію з перехоплення, орієнтування передали патрульним екіпажам. І згодом, за декілька кілометрів легковик зупинили, а викрадачів затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Долю викрадачів тепер вирішить суд. Обом оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Окрім цього, на водія авто складний протокол за водіння транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, нещодавно під Києвом, троє бандитів викрали чоловіка і вимагали від його дружини викуп. За даними правоохоронців, отримавши гроші та Mercedes C 200, зловмисники відпустили полоненого. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація