Магнітні бурі у листопаді: чого не варто робити і кому слід бути обережним

Магнітні бурі у листопаді: чого не варто робити і кому слід бути обережним

Фото: Getty Images

Люди, які страждають на метеозалежність, можуть відчувати сильний головний біль, тахікардію, запаморочення.

У листопаді метеорологи прогнозують магнітні бурі, які розпочнуться 7 листопада і триватимуть до 11 листопада без перерви. Також досить неспокійним буде 15 листопада, коли магнітосфера буде збуджена.

Про це пише 24 канал.

В інші дні метеорологи обіцяють перепочинок, однак не варто забувати, що вкрай чутливі люди можуть відчувати неприємні симптоми ще за кілька днів до початку самих бур.

Люди, які страждають на метеозалежність, можуть відчувати сильний головний біль, тахікардію, запаморочення, перепади тиску і інші неприємні симптоми. У період найпотужніших магнітних коливань відмініть фізичні навантаження та уникайте стресів. Також фахівці рекомендують на цей час відмовитися від алкоголю і куріння, а також налагодити систему харчування: відмовся від жирної і важкої їжі, уникати продуктів, що сприяють затримці рідини в організмі (солоне і копчене - ред).

До магнітного поля Землі наближається згусток потужної енергії з Сонця

До магнітного поля Землі наближається згусток потужної енергії з Сонця

Пийте якомога більше чистої води, часто провітрюйте приміщення і більше гуляйте на свіжому повітрі. Якщо ви страждаєте від захворювань серцево-судинної системи або ВСД, завжди носіть при собі потрібні таблетки.

Приблизно 70 % інфарктів, гіпертонічних кризів та інсультів відбувається саме під час сонячних бурь.

Геомагнітні бурі впливають на багато областей діяльності людини, з яких можна виділити порушення зв'язку, систем навігації космічних кораблів, виникнення поверхневих зарядів на трансформаторах і трубопроводах і навіть руйнування енергетичних систем.

Нагадаємо, потужний спалах на Сонці загрожує проблемами зі здоров'ям і красивим північним сяйвом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація