Максакова вважає, що Путін анексував Крим і почав війну за Донбас під загадковим тиском. Ексклюзив ТСН

Максакова вважає, що Путін анексував Крим і почав війну за Донбас під загадковим тиском. Ексклюзив ТСН

Фото: ТСН.ua

Вдова Вороненкова всіляко уникала складних для неї питань.

Російська оперна діва, екс-депутат Держдуми і вдова вбитого у Києві російського політика Дениса Вороненкова Марія Максакова хоче співати в Україні. Однак при цьому вона нарікає, що такої можливості їй не дає СБУ, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"У мене тут є друзі. Зі мною всі спілкуються, міністр культури. У нас є вже плани на сезон і на літо, але СБУ нам усе це блокує. Я ж не токар і не слюсар – я хочу співати", - поскаржилася Максакова в ексклюзивному інтерв'ю.

Марію Максакову під час інтерв’ю ТСН обурили питання про Путіна та дружбу з сім’єю Суркова

Марію Максакову під час інтерв’ю ТСН обурили питання про Путіна та дружбу з сім’єю Суркова

Про свої колишні зв'язки з російською елітою вдова розповідає неохоче. Так, вона визнає колишню допомогу від Суркова, але не розуміє, чому б він зараз мав їй допомагати та підтримувати зв'язок. Запитання ж про колишнє позитивне ставлення до Путіна її взагалі дратує. "У мене така трагедія сталася, а ви мені про Путіна. Мені цей Путін триста років не потрібен", - заявила Максакова. Загадкою вона назвала мотиви російського президента при анексії Криму та розпалювання війни на Донбасі. "Він, мабуть. Але хтось порадив чи погрозив, мабуть", - припускає співачка.

Своєю головною людиною Максакова тепер називає маленького сина. А от старших дітей, які живуть у Росії, вона ладна залишити на колишнього чоловіка. "Вони 12 років зі мною, хай із ним поживуть. Він їх не з'їсть, нічого. З ними точно все буде добре, а от із Ванечкою – ні", - пояснила жінка. Після запитання про те, чи справді старша донька Вороненкова забрала всі гроші, Максакова заявила, що "ні, вона нормальна дівчинка". Але продовжувати тему можливого повернення в Росію не схотіла. "Мої вороги вбили мого чоловіка, стільки ворогів! Давайте і мене вб'ють", - образилася вона і не стала коментувати чутки про те, що нібито є внучкою Сталіна.

Кореспондент ТСН Дар'я Счастлива

Повʼязані теми:

Наступна публікація