Мангер заявив, що не тікатиме з України після оголошення підозри у справі Гандзюк

Мангер заявив, що не тікатиме з України після оголошення підозри у справі Гандзюк

Фото: УНІАН

Він заперечив будь-які зв'язки з Катериною Гандзюк.

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер не тікатиме з України після оголошення підозри в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про це він заявив в ефірі каналу "112 Україна".

"Я з Катериною взагалі не був знайомий і ніяких зв'язків з нею не було. Ті "зв'язки", які сьогодні малюються в пресі деякими політичними силами, комусь таки потрібні. Я зараз в очі глядачам і всім людям можу сказати, що цієї людини я не знав, з нею не спілкувався і ми взагалі ні по роботі, ні по політиці з нею не перетиналися", - сказав він.

Мангер додав, що готовий відповідати на всі запитання слідства і не збирається тікати з України. 

У понеділок, 11 лютого, очільнику Херсонської обласної ради  Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк. 

Голові Херсонської облради оголосили підозру в організації вбивства Гандзюк

Голові Херсонської облради оголосили підозру в організації вбивства Гандзюк

Нагадаємо, 31 липня у Херсоні стався напад на активістку Катерину Гандзюк. Нападник чекав жертву біля під'їзду і хлюпнув на дівчину концентрованою сірчаною кислотою. Жінка отримала опіки 30% тіла.

Катерина Гандзюк від отриманих опіків померла 4 листопада. Її справу одразу ж перекваліфікували на закінчене умисне вбивство. 

Раніше також повідомлялося про те, що підозрюваного в організації вбивства активістки Олексія Левіна пов'язують з головою Херсонської облради, партійцем "Батьківщини" Владиславом Мангером, партійцем Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим та заступником Гордєєва - Євгеном Рищуком. 

Через закиди про співпрацю з Левіним, Мангер раніше заявив, що на час слідства припиняє членство в "Батьківщині". Активісти ж влаштували вже кілька акцій з вимогою виключити його з партії та звільнити з посади голови обласної ради.

Повʼязані теми:

Наступна публікація