Марічка Падалко на Луганщині, Соломія Вітвіцька на Чернігівщині: ТСН розсекретила локації, з яких ведучі проведуть ефір у День Незалежності України

Марічка Падалко на Луганщині, Соломія Вітвіцька на Чернігівщині: ТСН розсекретила локації, з яких ведучі проведуть ефір у День Незалежності України

Фото: ТСН

Одразу п'ять ведучих ТСН  проведуть масштабний ефір з крайніх географічних точок України та покажуть її вражаючу красу й потенціал від заходу до сходу, від півночі до півдня, та в самому серці.

До 28 річниці Незалежності України, яку відзначають 24 серпня, о 8:50 та 19:30 "1+1" традиційно покаже особливий святковий спецвипуск ‒ "ТСН. Незалежність".

Фото: ТСН.ua

Так, Марічка Падалко вирушить на Луганщину. "Ми покажемо Луганщину справжню - без патріотичних прикрас, попри свято, але з чітким розумінням, що і хто там робить людей громадянами своєї країни, а хто заважає самим собі відповісти на просте запитання: "Хто я?" Також я познайомлю  глядачів "1+1" із родиною, з якою мене звела війна. Ця сім’я втікала з маленькими дітьми з-під Лисичанська і через волонтерський сайт знайшла на літо 2014-го прихисток у моїй київській квартирі", - говорить ведуча.

Фото: ТСН

Соломія Вітвіцька відшукає найкрасивіші куточки Чернігівщини. "Я не була на Чернігівщині кілька років. І зараз неймовірно вражена тим, як швидко там усе розвивається - міста осучаснюються та розбудовуються, а туристичний потенціал словами не описати", - розповіла ведуча.

Фото: ТСН

Улюблений регіон для відпочинку й перезавантаження українців покаже Святослав Гринчук: "Закарпаття - це унікальний край, неначе величезний музей різноманітних цікавинок просто неба. Тут і старовинні замки, і мальовничі гори, і красиві водоспади, і унікальні пам’ятники. Я вже мовчу про фруктові сади, де вирощують, здається, усе на світі, та ні на що не схожу місцеву кухню. А головне - тут чудові й гостинні люди, в історіях яких змішано багато різних традицій і культур.

Фото: ТСН

Ми з командою ТСН відвідали унікальну точку на мапі, де сходяться одразу три країни, рятувалися від кусючих угорських комарів, гостювали у величезних винних погребах і навіть трохи вчили місцевий діалект. А ще познайомилися зі справжніми рятівниками з великої літери: хтось рятує людей, хтось - історичну спадщину нашої країни, але головне - роблять це не заради власного зиску, а, як би це пафосно не звучало, - справді заради майбутніх поколінь. Словом, емоцій дуже багато. Спробую якнайбільше передати їх і глядачам у цей святковий день. Україна - значно різноманітніша і колоритніша, ніж нам інколи здається".

Юлія Бориско проведе ефір на Херсонщині. Ведуча зізналася, що, готуючись до святкового випуску "ТСН. Незалежність", втілила свою мрію: "Я давно хотіла об’їздити Херсонщину. Вирушаючи туди, була в передчутті вражень від лиманів, степового моря, Рожевого озера, яке порівнюють з Ізраїльським морем. Але побачене перевершило всі мої очікування. Херсонщина - це казка, збережена бездоріжжям. Це саме та мальовнича Україна з нашої історії та літератури. Окрема тема - заповідник "Асканія-Нова". Нам пощастило побачити диво, яке навіть директорку заповідника змусило радісно кричати й розмахувати руками, а у глядачів викличе теплу усмішку".

Фото: ТСН

Таємницею досі є точка, до якої вирушить Лідія Таран, та, за словами ведучої, цей куточок України не залишить байдужим нікого. "Мені дісталась найзагадковіша експедиція – знайти центр України.

Фото: ТСН

Це виявилось не так просто, але я отримала безкраю палітру емоцій, неймовірні пригоди та приголомшливі відкриття, якими радо поділюся з глядачами ТСН".

Нагадаємо, ТСН першою в історії українського телебачення започаткувала виїзні студії просто неба. А минулорічний випуск "ТСН. Незалежність" потрапив до Книги рекордів України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація