Масове отруєння дітей у готелі на Львівщині: кількість постраждалих різко зросла

Масове отруєння дітей у готелі на Львівщині: кількість постраждалих різко зросла

Фото: Facebook/Jam Hotel

Нині госпіталізовано 25 осіб, з яких лише одна - доросла.

Кількість постраждалих від отруєння в готелі "Джем" у селі Раківець зросла до 30 осіб.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, посилаючись на інформацію КЗ ЛОР "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня".

"Станом на 08.00 год. 07.08.18 р. за медичною допомогою звернулося 30 осіб, з них 29 дітей з числа тих, що проживали і харчувались в готелі "Джем" в с. Раківець. Госпіталізовано 25 осіб, з них 24 дітей, 5 дітей відмовилось від госпіталізації і перебувають на амбулаторному лікуванні", - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, всі госпіталізовані перебувають у стані середньої важкості.

"Перші симптоми, зі слів хворих, з’явились 05.08.18 р. Загальні симптоми – підвищення температури тіла, головний біль, нудота, блювота, болі в животі, часте рідке випорожнення. Під час надходження встановлено діагноз: гостра кишкова інфекція – 7 осіб, харчові токсикоінфекції – 18 осіб", - додали у Держпродспоживслужбі.

Як зазначається, діти прибули на відпочинок з м. Шепетівка Хмельницької області, загалом їх у готелі було 47 осіб.

"Під час збирання епіданамнезу встановлено, що постраждалі вживали в їжу курячі яйця, млинці та борщ зі сметаною та молочну продукцію", - розповіли фахівці.

Наразі триває комплекс заходів із розслідування та локалізації спалаху.

Нагадаємо, раніше у Києві сталося масове отруєння шаурмою. Постраждалі поскаржилися, що купували фастфуд на Броварському проспекті. Спочатку постраждалих від отруєння було 16, згодом їхня кількість зросла та наразі наближається до сотні. Люди отруїлися фастфудом у чотирьох різних точках Києва: біля станцій метро "Дарниця", "Лісова", на Поштовій площі та на Оболоні. Держпродспоживслужба виявила, що всі ці торгові точки належать одному власнику і припинила їхню діяльність.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація