"Мати не вірить, що син це зробив": під Харковом 13-річного підлітка звинувачують у вбивстві 6-річної дівчинки

"Мати не вірить, що син це зробив": під Харковом 13-річного підлітка звинувачують у вбивстві 6-річної дівчинки

Зниклу 6-річну дівчинку шукали понад пів сотні людей, а вже вночі пошуки припинили.

У Старому Салтові Харківської області вчора, 28 липня, після обіду зникла 6-річна дівчинка. Вже пізно ввечері дитину знайшли мертвою, а у її вбивстві підозрюють 13-річного сусідського хлопчика.

Рідні підлітка не вірять, що він міг таке зробити, повідомляє "Суспільне".

Про це журналістам розповів Старосалтівський селищний голова Едуард Коновалов. Він говорить, що вночі він бачив хлопця і спілкувався з його матір'ю.

"Вона не вірить, що син це зробив, але він сам сказав це, що це він зробив. Ну, я не слідчий… Те, що її убили, це факт. Я бачив це обличчя, бачив цю голівочку. Всю ніч і зараз слідчі працюють там ще", — сказав Коновалов.

У пошуку дівчинки взяли участь понад пів сотні людей, серед яких місцеві жителі, поліцейські, волонтери з Харкова тощо. Дитину знайшли у покинутій будівлі у Старому Салтові.

"Як вони туди зайшли? Там сад є, деревця, яблука. Видно, хотіли поїсти яблук... Вони в одному домі жили, на різних поверхах, дружили. Дуже тяжко", — сказав Коновалов.

За словами селищного голови, підліток на обліках у поліції або соцслужби не перебував. Нині з ним працюють поліцейські і психологи.

Нагадаємо, що про  зникнення дитини учора, 28 липня, о 19:10 повідомила мати дівчинки. Вона розказала, що її 6-річна донька близько 18:00 самовільно пішла з двору будинку,  де гуляла із 13-річним сусідським хлопчиком та додому не повернулася.

Читайте також: 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Убивство Мирослави Третяк
Наступна публікація