Матір убитої в Дніпрі патрульної про вбивцю: ані натяку на каяття, позіхає і добре почувається

Матір убитої в Дніпрі патрульної про вбивцю: ані натяку на каяття, позіхає і добре почувається

У місті відбулося судове засідання, на якому затвердили склад присяжних.

У Дніпрі відбулося засідання суду у справі про вбивство двох патрульних поліцейських і замах на життя водія маршрутки, який намагався перешкодити втечі злочинця. Учасники засідання не помітили в підсудного жодних ознак каяття, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Мати загиблої патрульної Ольги Макаренко ледве дійшла з травмованою ногою, спеціально щоби подивитися в очі вбивці. "Я чекаю тільки справедливого, пожиттєвого вироку. Він стільки горя приніс моїй родині. Ніяк не можу усвідомити загибель доньки. Це горе, яке не передається", - пояснила Надія Лещик.

Справу Пугачова у Дніпрі розглядатиме суд присяжних

Справу Пугачова у Дніпрі розглядатиме суд присяжних

Державне обвинувачення переконує, що має достатньо доказів для доведення провини підозрюваного. Про це заявив прокурор Олег Комнатний. А водій маршрутки Валерій Тімонін, який попри смертельну загрозу намагався затримати злочинця, зізнається, що обличчя нападника запам'ятав на все життя. І після засідання був приголомшений відсутністю в того будь-якого каяття та співстраждання до жертв. "У нього немає ніякого жалю! Його випустити – він так само продовжуватиме вбивати. У нього немає нічого людського", - каже потерпілий.

Захист обвинувачуваного жодні нюанси справи не коментує. "На даний час це адвокатська таємниця", - пояснив юрист. А от мати загиблої патрульної розчарована, бо хотіла б побачити з протилежного боку бодай натяк на жаль і каяття. "Може, хоч би якось очима: пробачте, винен. Ні! Він сидить, позіхає, відпочиває на лавці. Доглянутий, невимучений, який добре відчуває себе хлопець", - каже Надія Лещик.

Наступне засідання суду відбудеться вже за тиждень. За сукупністю звинувачень Олександру Пугачову загрожує довічне ув'язнення.

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Повʼязані теми:

Наступна публікація