Матір-убивця розповіла, чому залишила дітей голодними на 9 днів. Ексклюзив ТСН

Матір-убивця розповіла, чому залишила дітей голодними на 9 днів. Ексклюзив ТСН

Журналісти побували в СІЗО, де чекає на суд жінка, що залишила своїх дітей без нагляду.

Матір двох дітей Владислава Трохимчук покинула своїх дітей без їжі на тривалий час, бо не могла ходити після пологів та повернутися до них. Про це вона заявила в ексклюзивному коментарі журналістам, які отримали дозволи на відвідини Лук'янівського СІЗО від слідчого і самої підозрюваної, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

До кімнати для побачень жінка прийшла в сльозах і з порогу заявила, що спілкуватися передумала. "Не можу відповісти на це все. Не можу знайти сама собі виправдань. Мені і так погано", - сказала вона. Після склянки води та прохання конвою заспокоїтися, розповіла, що не про таку славу мріяла у свої 20 років.

Горе-матір розповіла ТСН, чому залишила помирати без їжі двох маленьких дітей

Горе-матір розповіла ТСН, чому залишила помирати без їжі двох маленьких дітей

До столиці вона приїхала в 17 років із села на Миколаївщині. Одразу вийшла заміж за киянина і народила йому підряд двох дітей. Торік, каже, сама чоловіка кинула, бо він начебто вживав наркотики. Із другим жила в цивільному шлюбі, бо так і не розлучилася з першим. Житло вони орендували, разом відкрили перукарню, Владислава завагітніла від співмешканця і чекала на краще життя. "Важко було, ні він, ні я в цьому бізнесі не розуміли. Я дуже сильно хотіла їм щось дати, щоби в них усе було, щоби вони вчилися не так, як я", - пояснює жінка.

У камері з нею сидить іще сім сусідок. Каже, її тут не ображають, але в тюрмі схудла на 6 кілограмів і тепер багато молиться. "Не можу зрозуміти, що я могла такого зробити, щоби Бог відняв у мене дитину, посадив мене сюди", - каже вона. Суду при цьому не боїться, але наполягатиме на тому, щоби процес був закритий, адже не хоче уваги журналістів. "Всі налітають і всі щось хочуть, якусь відповідь", - каже підозрювана.

Напередодні трагедії вона поїхала до бабусі свого співмешканця, щоби познайомити її з новонародженою донькою Софійкою. 1-річного Данилка і 2-річну Ганнусю від першого чоловіка зачинила в найманій квартирі. І поки малеча мучилася без їжі – її саму начебто спіткало лихо. "У мене затисло ногу. Не могла ходити, прийшли до лікаря, вона сказала, що може бути грижа хребта. Відправила на МРТ, але я не пройшла – не встигла", - пояснює вона. Версію, яку раніше озвучив її адвокат, ніби дітей мала годувати колишня свекруха, Трохимчук спростовує. Каже, ключі від квартири були лише в неї і цивільного чоловіка. А про малят вона згадала, коли засумувала і біль у ногах минув. "Мене трохи попустило, я прийшла з продуктами, з речами новими. Анечка лежала на ліжку, спала, я її розбудила, дала творіжок, бананчик. Вона поїла, попила водички, я її тримала на руках", - жінка плаче та каже, що далі все було, як уві сні. "Я каюся дуже сильно", - додає вона.

Справу ще розслідують, дії горе-матері перекваліфіковані на умисне вбивство. Пізодрюваній загрожує від 7 до 15 років тюрми, а дві маленькі доньки від різних чоловіків нині тимчасово живуть у патронатній родині. Свою дитину планує забрати співмешканець Трохимчук, а от чоловік до суду так і не звернувся, тож чиновники клопотатимуть про позбавлення його батьківських прав разом із ув'язненою горе-матір'ю.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація