МАУ відновлює авіаперельоти в Україні: відома дата першого рейсу і ціна квитків

МАУ відновлює авіаперельоти в Україні: відома дата першого рейсу і ціна квитків

Фото: www.edreams.com

Перший рейс полетить з Києва в Одесу.

У п'ятницю, 5 червня, в Одесу з Києва полетить перший внутрішній післякарантинний рейс авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України". 

Про це повідомляє пресслужба МАУ.

Згідно з інформацією, йдеться про маршрут "Київ-Одеса-Київ". Так, у п'ятницю і суботу, 5 та 6 червня, запланований рейс зі столиці в Одесу, а зворотній - у понеділок і вівторок, 8 та 9 червня. Ціна квитка стартує від 1 505 грн. Найдорожчий обійдеться - в 4  029 грн.

В авіакомпанії закликали українців дотримуватися правил карантину і заздалегідь подбати про засоби індивідуального захисту – маски чи респіратори. Крім того, нагадують, що в летовищі слід дотримуватися соціальної дистанції.

Нагадаємо, раніше ірландська авіакомпанія Ryanair відкрила продаж квитків на 28 щотижневих рейсів з чотирьох міст України до Італії. Нові маршрути запустять вже від 6 липня.  

Як відомо, від 5 червня в Україні стартує черговий етап послаблення карантину і дозволяється відновити внутрішні авіаперельоти, а від 15 червня - міжнародні.

Також від 5 червня ресторани та кафе зможуть приймати відвідувачів усередині своїх закладів. А особам старше 60 років дозволять не дотримуватися зобов’язання щодо самоізоляції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація