Медики розповіли про стан вцілілої дівчини, яка разом з сестрою випала з вікна багатоповерхівки у Луцьку

Медики розповіли про стан вцілілої дівчини, яка разом з сестрою випала з вікна багатоповерхівки у Луцьку

Дівчина перебуває у реанімації у важкому стані.

Одна з дівчат, яка випала з вікна сьомого поверху в Луцьку, опинилася у реаніманіції у дуже тяжкому стані. Медики не дають жодних прогнозів. Інша дівчина загинула на місці, йдеться у сюжеті ТСН.19:30. 

Дівчина, яка вижила після падіння, має численні травми. "Діагноз: кататравма, закрита черепно-мозгова травма з множинними переламами кісток лицьового боку черепа. Також у неї закрита травма органів грудної клітки", - розповів заступник генерального директора з хірургічної допомоги Ігор Дородних.

За словами медиків, перші кілька діб будуть визначальними, чи вдасться врятувати дівчину. 

Досі тривають слідчі дії. У поліції розповідають, що у квартирі дівчата перебували самі, двері були зачинені із середини. Відомо також, що цього дня сестри були на хрестинах у селі поблизу Луцька. За годину після повернення сталася трагедія. "Будуть відпрацьовані усі версії -  навмисне вбивство, нещасний випадок", - розповів начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук.

У Луцьку двоє 15-річних дівчат упали з сьомого поверху

У Луцьку двоє 15-річних дівчат упали з сьомого поверху

Трагедія сталася по обіді в одній із луцьких багатоповерхівок. Дівчата, які були двоюрідними сестрами, випали із балкону на сьомому поверсі. Одна загинула одразу, за життя іншої нині борються медики. Одна з Вінницької області, інша – жителька Луцького району. У цій квартирі, яка належала бабусі загиблої дівчини, вони мешкали кілька місяців. Разом навчалися в училищі на вишивальниць. Сусіди розповідають: дівчата виховані, завжди віталися. 

Кореспондентка ТСН Тетяна Хомич.

Повʼязані теми:

Наступна публікація