"Мені нема чого приховувати": судді Вовку вручили повістки на допити

"Мені нема чого приховувати": судді Вовку вручили повістки на допити

Фото: Павло Вовк/Facebook

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України оголосило у розшук сімох фігурантів справи щодо захоплення влади керівництвом Окружного адміністративного суду Києва.

Одіозний голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк заявив, що отримав повістки на допит. Він стверджує, що готовий прийти на нього.

Про це Вовк написав на своїй сторінці у Facebook.

"Як тільки вранці я розписав для НАБУ алгоритм дій, відповідно до букви закону, а також написав, де мене можна знайти, то представники Бюро швиденько примчалися. Прийшли до ОАСК по-тихому, без піару", – написав він.

Вот и я сегодня проверил силу соцсетей. Как только утром я расписал для НАБУ алгоритм действий согласно букве закона, а...

Опубліковано Павлом Вовком Середа, 12 серпня 2020 р.

Додав, що йому офіційно вручили повістки на 17 та 18 серпня. Вовк пообіцяв прийти на допит.

"Мені приховувати нема чого, я готовий! А у НАБУ готові відповідати за те, що вони витворяли в останній місяць? Раджу їм повторити про всяк випадок матчастину", – додав суддя.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України оголосило у розшук сімох фігурантів справи щодо захоплення влади керівництвом Окружного адміністративного суду Києва. Серед них і голова ОАСК Павло Вовк.

Вища рада правосуддя розгляне клопотання про відсторонення голови ОАСК Павла Вовка

Вища рада правосуддя розгляне клопотання про відсторонення голови ОАСК Павла Вовка

Повʼязані теми:

Наступна публікація