Мер Глухова Мішель Терещенко оголосив про свою відставку через "саботаж депутатів"

Мер Глухова Мішель Терещенко оголосив про свою відставку через "саботаж депутатів"

Фото: УНІАН

Депутати не змогли звільнити мера через те, що не прийшли на роботу.

Мер Глухова Сумської області Мішель Терещенко оголосив про своє бажання подати у відставку.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Заяву Терещенка про відставку мали розглянути депутати місцевої ради у п'ятницю, 28 вересня, проте вони в черговий раз не зібралися в потрібній кількості. При кворумі в 18 депутатів на засідання прийшло лише десять.

Про своє бажання піти у відставку мер Глухова заявив 27 вересня після того, як на важливу для міста сесію прийшло лише два депутати. Терещенко звинуватив народних обранців у саботажі і назвав це останньою краплею.

Мішель Терещенко анонсував на понеділок, 1 жовтня, прес-конференцію у Києві. Він пообіцяв детально розповісти про ситуацію, що склалася у Глухові, де йому протистоять колишні регіонали, пояснити причину свого відходу з посади мера. Також Терещенко збирається розповісти про "загрози для національної безпеки на кордоні з Росією".

Нагадаємо, Мішель Терещенко - меценат, що народився у Франції, нащадок видатного українського підприємця та мецената Михайла Терещенка. Він відмовився від французького громадянства і отримав український паспорт, в рідному Глухові почав займатися бізнесом, а в 2015 році висунув свою кандидатуру в мери. На виборах Терещенко здобув нищівну перемогу над тодішнім міським головою, колишнім регіоналом Юрієм Бурлакою. Нащадка роду Терещенків підтримали понад 66% виборців.

Мер під прикриттям: очільник Глухова спробував себе у ролі викладача

Мер під прикриттям: очільник Глухова спробував себе у ролі викладача

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація