Мейкап, ведучий-діджей та шоу-програма. В яку копієчку влетить батькам цьогорічний випускник

Мейкап, ведучий-діджей та шоу-програма. В яку копієчку влетить батькам цьогорічний випускник

Фото: УНІАН

Кілька років від гучних випускних вечорів здебільшого відмовлялися через війну, але цього року веселощі повертаються.

Трішки більше місяця залишилось до шкільних випускних по всій Україні: у Києві їх відсвяткують у два дні: 26 і 27 червня. Про те, скільки батьки витратять на це свято, йдеться в сюжеті Сніданку з 1+1.

Дівчата обирають сукні, які коштують 10 000, а туфлі від тисячі гривень.

Обов'язкове доповнення до нового гардеробу – яскравий мейкап і стильна зачіска. Забаганки 11-класниць змінюються щосезону. Наприклад, цьогоріч модні яскраві "стрілки" та губи. Зачіска має бути недбалою. Усе це коштуватиме від тисячі гривень.

Хлопці до випускного ставляться простіше, тому й витрачають менше. В середньому костюм випускника – 1500 гривень. І жодної копійки на мейкап.

Кілька років поспіль від гучних та пафосних випускних вечорів здебільшого відмовлялися через війну. Але цього року веселощі повертаються. За їхню організацію потрібно заплатити в середньому 15 000 гривень. Ведучий-діджей з власною апаратурою і світломузикою обійдеться у 20 000-25 000 гривень. Тамада-профі, зазвичай людина медійна, без урахування шоу-програми, візьме за послуги 1500-2000 доларів. На ці витрати скидаються усім класом.

Оксана Ляхович, активістка ГО "Батьки SOS", розповіла, що в середньому святкування "влітає" у 15 000-20 000.

Повʼязані теми:

Наступна публікація