"Ми не толеруємо корупції": глава "Укравтодору" прокоментував обшуки НАБУ через справу Новака

"Ми не толеруємо корупції": глава "Укравтодору" прокоментував обшуки НАБУ через справу Новака

Фото: ТСН.ua

Олександр Кубраков зазначив, що з початку роботи на посаді голови "Укравтодору", постійно співпрацює з правоохоронцями.

Голова "Укравтодору" Олександр Кубраков розповів, що обшуки НАБУ в держагентстві не впливають на роботу команди "Укравтодору" та на втілення "амбітних планів". Він сподівається на оперативне з’ясування всіх деталей та передачу матеріалів до суду.

Про це Кубраков написав у Facebook.

"Сьогодні в будівлі Укравтодору працює група детективів з НАБУ. Йдеться про розслідування діяльності Дорожнього агентства у період з жовтня 2016 до жовтня 2019 року. Сподіваюся на оперативне з’ясування всіх деталей та передачу матеріалів до суду. Я від оціночних суджень утримаюсь, як і усі - маю знати повну картину, а хто винен - визначить суд", - зазначив він.

Кубраков зауважив, що з початку роботи на посаді голови "Укравтодору", держагентство постійно співпрацює з правоохоронними органами.

"Майже щотижня на відповідні запити ми передаємо інформацію до НАБУ, ДБР, СБУ, Національної поліції, Офісу генерального прокурора", - зазначив він.

За словами голови "Укравтодору", за результатами внутрішнього аудиту ініційовано дев'ять антикорупційних справ, пов’язаних із облавтодорами.

"Як і декларували на початку своєї роботи - ми не толеруємо корупції. Зокрема, без вагань прощаємося із тими, хто хоче працювати "по-старому", - написав він.

Як зазначив Кубраков, попри те, що "робочий день вийшов трохи незвичним, це жодним чином не впливає на роботу команди Укравтодору та на втілення наших амбітних планів".

Нагадаємо, вранці 20 липня ексголову "Укравтодору" Славоміра Новака затримали у Польщі через підозру в корупції та відмиванні грошей. 

У понеділок, 20 липня, представники НАБУ та САП спільно з Центральним антикорупційним бюро Польщі та Окружною прокуратурою проводили санкціоновані обшуки в Києві, Львові, а також на території Польщі в рамках розслідування діяльності злочинної організації в сфері дорожнього господарства. Слідчі дії проводили, зокрема, в офісах "Укравтодору".

Справа Славоміра Новака: як у Польщі зреагували на затримання

Справа Славоміра Новака: як у Польщі зреагували на затримання

Повʼязані теми:

Наступна публікація