"Ми йдемо вперед". Полторак виклав у соцмережі своє фото на фоні зруйнованого Кремля

"Ми йдемо вперед". Полторак виклав у соцмережі своє фото на фоні зруйнованого Кремля

"Ми йдемо вперед". Полторак виклав у соцмережі своє фото на фоні зруйнованого Кремля

Фото: Facebook/Степан Полторак

Військовий зізнався, що розчулений підтримкою та теплими словами.

Міністр оборони Степан Полторак після оголошення заяви, що йде у відставку, подякував українцям за підтримку і виклав фото зруйнованого Кремля в Москві.

Відповідна публікація з’явилась на його сторінці у Facebook.

"Я розчулений. Я дякую усім за підтримку та теплі слова. Вдячний за те, що усі ці роки ви були разом зі мною. Ми підняли армію з колін. І нині вона на рівні з провідними арміями світу. Це була заслуга кожного із вас", - наголосив він.

Також Полторак зазначив, що в Україні спільними зусиллями була створена "потужна армія патріотів, яка готова дати відсіч сильному агресору". 

"Українці, ви - найкращі! Ми йдемо вперед! Перемога за нами! Слава Україні!" - додав очільник Міноборони.

Я розчулений. Я дякую усім за підтримку та теплі слова. Вдячний за те, що усі ці роки ви були разом зі мною. Ми підняли...

Опубликовано Степан Полторак Понедельник, 20 мая 2019 г.

Зауважимо, пізніше Полторак відредагував публікацію, прибравши з неї фото.

Нагадаємо, 20 травня у Верховній Раді відбулась церемонія інавгурації обраного президента України Володимира Зеленського. У другому турі виборів він набрав рекордних 73,22% голосів, тоді як його опонент Петро Порошенко - 24,45%. Офіційні результати виборів були оголошені 30 квітня, однак депутати змогли призначити дату інавгурації лише 16 травня. 

Зеленський склав присягу президента України і офіційно очолив державу. Одразу після цього він оголосив про розпуск Верховної Ради.

Міністр оборони України Степан Полторак написав президенту Володимиру Зеленському заяву із закликом розглянути питання його відставки. Датований документ 20 травня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація