Миколаїв від сепаратистів охороняє новий батальйон спецпризначення "Святий Миколай"

Миколаїв від сепаратистів охороняє новий батальйон спецпризначення "Святий Миколай"

Люди готові захищати своє місто

Чужих не пустять і поготів.

Влада, правоохоронці, громадські активісти заявляють, що сепаратистських настроїв у самому Миколаєві вже немає. На в'їздах в місто активісти народного ополчення споруджують блокпости, чергують там разом з озброєними міліціонерами, ДАІшниками та прикордонниками, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Цивільні зводять блокпости за військовими правилами, ліній перевірки - аж три. Зупинка на стоп-контролі – обов'язкова.  Представники народного ополчення кажуть, що тут, вочевидь, надовго. Старий кіоск облаштовують під кімнату для відпочинку. В штабі розповідають, що охочих вартувати   – черга. Автівки разом з ДАІ та прикордонниками перевіряють вибірково. 

Для охорони від сепаратистів у місті створили батальйон спецпризначенців "Святий Миколай". Поки що тут багато вільних місць. Спецбатальйону уже пообіцяли доплати з обласного бюджету. 

Народне ополчення в спецзагін не пішло не через гроші. Люди, порадившись, вирішили, що міліції, щоб діяти, потрібен наказ, вони не хочуть на нього чекати, коли буде небезпека.  Зараз ополченці готуються до Великодня: на свята в місті очікують провокацій, тому тут будуть посилені патрулі.

Нагадаємо, що у Миколаєві бойовиків обіцяють перебити за 15 хвилин, якщо вони з'являться.

Кореспондент ТСН Ольга Параскун.

Миколаїв готується до зустрічі з окупантами

Миколаїв готується до зустрічі з окупантами

Повʼязані теми:

Наступна публікація