Міліціонери із Врадіївки вже давно принижували місцевих, які підозрюють їх в інших вбивствах

Міліціонери із Врадіївки вже давно принижували місцевих, які підозрюють їх в інших вбивствах

Кажуть, що Дрижак полюбляв випорожнюватися на людей / Фото: Псковская Лента Новостей

Місцеві жителі переказують моторошну подробицю: Дрижак полюбляв принижувати людей, випорожняючись на них.

Жителі Врадіївки переказують моторошні історії про міліціонерів, яких звинувачують у зґвалтуванні. Багато говорять, що Дрижак полюбляв принижувати людей, випорожняючись на них. Інші підозрюють їх у схожих вбивствах, які траплялися раніше.

"Ми боїмося міліції настільки, що опускаємо очі, коли вони проходять мимо. Наші діти їх бояться", - розповіла місцева мешканка Марина Тоніца.

Більше того, місцеві переконані, що міліція приховувала, що Дрижак та Поліщук особисто вчинили інші вбивства. Перше з них сталося у 2010. Тоді вбили 34-річну Віту Яковецьку. Вбивцю знайшли та засудили, але мати загиблої впевнена, що він не винен.

"Не міг він цього зробити, навіть фізично не міг - худий та малий. Я його просила - признайся, хто це зробив, скажи! Не сказав", - розповіла мати.

У 2011 році вбили 15-річну дівчину Аліну Поркул. У результаті явку з повинною підписали 11 людей. Троє з них пізніше покінчили життя самогубством. Але офіційно вбивця досі на волі.

За словами батька Аліни, пошкодження на його дочці та новій постраждалій майже ідентичні, як і той факт, що з обох дівчат зняли сережки і вкрали особисті речі. Крім того, Аліна також могла вижити після нападу, але її кинули у воду й дівчина захлинулася. Батькам досі невідомо чи зґвалтували дівчинку. Спершу говорили, що так, потім запевняли, що встановили цноту…

Нагадаємо, подружка міліціонера Дрижака заявляє, що його обмовили в зґвалтуванні через помсту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація