Міліція та Нацгвардія взяли під посилену охорону стратегічні об'єкти Харківщини

Міліція та Нацгвардія взяли під посилену охорону стратегічні об'єкти Харківщини

На Харківщині посилили боротьбу з тероризмом / Фото: facebook.com/arsen.avakov.1

На Слобожанщині заходилися активно протистояти тероризму.

Міліція заарештувала трьох лідерів організаціїї "Ісход", яка відкрито закликала харків'ян до повалення влади в Україні і просила Росію допомогти у війні на сході країни. В офісі організації силовики знайшли антиукраїнські агітаційні матеріали, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Правоохоронці поки що не кажуть, за якими статтями обвинувачують проросійських активістів, адже припускають, що вони можуть бути причетними і до інших правопорушень.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який прибув до Харкова, заявив, що арешти на цьому не закінчаться. Міліція та СБУ зачищатимуть місто від сепаратистів.

"Цей так званий "Ісход" та інші хлопці, котрі тихо сидять, готують вибухові пристрої та вимахують прапорцями "харківської республіки" – хай "харківську республіку" будують у межах своєї камери, вішають там прапорець і розмовляють один із одним. Харків буде нормальним мирним містом", - заявив Аваков.

Згодом правоохоронці повідомили, що міліціонери та нацгвардійці взяли під посилену охорону 42 стратегічних об'єкти області. Також вони забезпечили цілодобову охорону мостів і шляхопроводів у двох районах Харківщини, котрі межують з Донецькою та Луганською областями.

Раніше Аваков розповів подробиці і показав фото затримання "торговців смерті" у Харкові.

У Харкові затримана верхівка сепаратистів "Ісход"

У Харкові затримана верхівка сепаратистів "Ісход"

Повʼязані теми:

Наступна публікація