Міліція в Одесі діяла спільно з проросійськими радикалами - губернатор

Міліція в Одесі діяла спільно з проросійськими радикалами - губернатор

На фото видно, що на рукавах правоохоронців такі ж самі пов'язки, як і у радикалів / Фото: Facebook

З'явився фотодокоз причетності одеських правоохоронців до кривавих заворушень у місті.

Під час кривавої бійні в Одесі, в якій, за попередньою інформацією, загинуло кілька десятків осіб, місцеві міліціонери навіть не намагались запобігти кровопролиттю та агресії.

Про це заявив голова Одеської ОДА Володимир Немировський.

"Сьогоднішніх жертв в Одесі можна було запобігти. Для цього силовикам всього-на-всього требу було не торгувати своєю Батьківщиною, своєю Совістю, та виконувати Присягу Українському Народу. Якби міліція слідувала вимогам керівництва області, а не займалася дипломатією, сьогодні все було інакше", - написав глава області на своїй сторінці у Facebook.

Немировський переконаний, що міліціонери, підбурюючи насильницьке протистояння, керувалися не почуттями патріотизму, а думали про "власний комфорт".

У свою чергу, у соцмережах з'явилися фото, на якому чітко видно, що одеські міліціонери мали на руках такі ж розпізнавальні знаки - червоні пов'язки - як і екстремісти, що слугує беззаперечним доказом того, що частина міліціонерів перебували на боці проросійських екстремістів.

Цю версію вчорашніх подій підтвердив і Дмитро Тимчук, написавши на своїй сторінці у Facebook, що одеські міліціонери "проявили себе з найгіршого боку".

"Згідно наших даних, на в'їзді в Одесу було затримано автобус з "колорадами", яких передали місцевій міліції. Але після наказу від дуже високого міліцейського керівництва міста всіх їх одразу ж... звільнили", - написав Тимчук.

Нагадаємо, що жахлива пожежа в Одесі забрала понад 30 життів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація