Мільйонерські розваги переможців "Лото-Забава" із Жашкова у Межигір‘ї Новини компаній

Мільйонерські розваги переможців "Лото-Забава" із Жашкова у Межигір‘ї

4 серпня 2019 року за заповітним чеком переможця державної лотереї "Лото-Забава" на 1 000 000 гривень Людмила Рибіцька приїхала разом з чоловіком Валерієм з м. Жашків Черкаської області.

Домогосподарка, а тепер і почесна учасниця "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.", йшла до своєї перемоги більше 10 років, а коли цей щасливий момент трапився, тримала перемогу в секреті від власного чоловіка. Валерій дізнався про виграш дружини лише за кілька тижнів до поїздки до Києва, де подружжя взяло участь у подарунковій програмі "Два дні з життя мільйонера". Єдиною людиною, якій переможниця розповіла про подарунок долі, стала її донька, а всіх рідних і друзів напередодні візиту до студії "Лото-Забава" лише попередили про те, щоб ті не проґавили недільний ефір о 9:00 на каналі "1+1".

Валерій Рибіцький зізнався, що колись теж захоплювався лотерейним хобі, проте з часом втратив натхнення. Тепер же він переконаний, що повернеться до старого захоплення та має на меті теж виграти заповітний приз і долучитись до "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.".

У рамках подарункової програми "Два дні з життя мільйонера" подружжя Рибіцьких очікувала ціла низка розваг у стилі luxury, а захопливий вир розваг стартував з білого лімузину. Пару очікувала професійна фотосесія, статусні ресторани, релакс у спа-салоні, проживання в готелі у центрі столиці та ексклюзивна екскурсія Києво-Печерською лаврою та Андріївським узвозом. А родзинкою програми стала поїздка до мальовничого Межигір‘я. Під час екскурсії новоспечених мільйонерів вітали перехожі та просили доторкнутися до символічного подарункового чеку на 1 000 000 на удачу.

На виграш у Людмили та Валерія плани теж вже є. "Здоров’я своє трошки покращити. А все, що залишиться, то мабуть, на мандрівки. Хочеться в Парижі побувати", - ділиться своїми мріями переможниця. Окрім того, подружжя також планує поліпшити свої житлові умови та провести капітальний ремонт у будинку. Усім гравцям "Лото-Забава" Людмила радить не втрачати надії, грати та вірити, і зрештою перемога прийде до кожного.  

4 серпня 2019 року, коли подружжя з Черкащини отримало омріяний чек і приєдналось до "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.", стало відомо про появу нового, уже 27-ого мільйонера "Лото-Забава" у 2019-ому році. Усього ж за весь час існування цієї лотереї мільйонерами та мультимільйонерами стали 339 українців.

Наступна публікація