Міноборони покарає офіцерів, які довели казарми "Десни" до розрухи

Міноборони покарає офіцерів, які довели казарми "Десни" до розрухи

Комплексна комісія також з'ясовує, як витрачалися гроші, виділені на ремонт корпусів.

Офіцерів, які допустили нестерпні умови проживання для контрактників у навчальному центрі в "Десні", покарають, йдеться в ТСН.16.45.

Про це сьогодні заявили в чернігівському медіа-центрі Міноборони. Імен і посад, причетних до скандалу відповідальних службовців, поки що не називають.

Напередодні контрактник виклав в Інтернет відео, де показав, у яких умовах живуть та навчаються бійці. Казарму зі щілинами у вікнах та пліснявою на стінах. Туди вже приїздили перевіряльники і визнали приміщення таки непридатним для проживання. Контрактники, які через відеозвернення скаржилися, вже перевели в інший корпус, він відремонтований.

Окрім побутових умов, комплексна комісія з'ясовує, як витрачалися гроші, виділені на ремонт корпусів.

А от контрактника, який оприлюднив скандальне відео, за його проханням перевели на службу до іншої частини.

"Ми самі найголовніше зацікавлені в усуненні цих недоліків. На даний час цей хлопець переведений до іншої частини заради недопущення всіляких інцидентів. Він вже прибув туди, там його прийняли. Я спілкувався із командирами, він приступив до виконання обов'язків. Якщо він так гарно знімає, може стати прес-офіцером частини", - каже керівник чернігівського регіонального медіа-центру Мінінстерства оборони України Вадим Мисник.

У Міноборони відреагували на нестерпні умови проживання для контрактників у Десні

У Міноборони відреагували на нестерпні умови проживання для контрактників у Десні

Повʼязані теми:

Наступна публікація