"Миротворець" опублікував особисті дані 300 будівельників Керченського мосту

"Миротворець" опублікував особисті дані 300 будівельників Керченського мосту

Фото: Reuters

Їх звинувачують у незаконному перетині державного кордону України і екологічних злочинах.

Волонтери проекту "Миротворець" опублікували у Facebook особисті дані 299 осіб, які беруть участь у будівництві мосту через Керченську протоку до Криму.

Опублікована інформація містить імена і прізвища, дати народження будівельників, їхні домашні адреси, дані документів, що посвідчують особу. Всі вони є співробітниками ТОВ "МТ-Груп".

Росія встановлює залізничну арку у Керченській протоці

Росія встановлює залізничну арку у Керченській протоці

У "Миротворці" відзначили, що інформацію про будівельників Керченського мосту помістять до "Чистилища" на сайті проекту "за незаконне перетинання державного кордону України та участь у вчиненні екологічних злочинів".

300 ЗАСРАНЦЕВ 300-1 строителя страны-агрессора и пособников оккупантов за незаконное пересечение государственной границ...

Опубліковано Миротворець 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, протяжність майбутнього Керченського моста - 19 км. Він будується за рахунок коштів федерального бюджету РФ. Загальна вартість проекту становить близько 228 млрд рублів (майже 4 млрд доларів). Ця сума постійно зростала з початку будівництва. На один метр Керченського моста в середньому витрачається близько 209 тисяч доларів.

У міністерстві транспорту РФ заявляли, що забезпечать відкриття автомобільного руху по споруджуваному Керченській мосту до грудня 2018 року, а рух поїздів - до 2019-го.

Екологи відзначають, що будівництво транспортного переходу порушить існуючу екосистему, зокрема, природний водообмін між Азовським і Чорним морями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація