"Місак Хідірян створює холдинг з новим менталітетом", - Ігор Шестопалов про перспективи IPO для A.G.R. Group Новини компаній

"Місак Хідірян створює холдинг з новим менталітетом", - Ігор Шестопалов про перспективи IPO для A.G.R. Group

В аграрному холдингу Місака Хідіряна A.G.R. Group поставили перед собою глобальне завдання - розвиток всіх напрямків бізнесу.

А вихід на IPO, про який в холдингу заявляли раніше, не називають самоціллю, а одним з можливих і ефективних способів залучення інвестицій.

Про це розповів голова правління A.G.R. Group Ігор Шестопалов в інтерв'ю Економічній правді.

Він зазначив, що зараз говорити про короткостроковий виході на IPO - означає проявити некомпетентність. Але в той же час, сама підготовка до IPO дозволяє менеджменту A.G.R. Group будувати холдинг з новим менталітетом.

"Місак Хідірян жартома якось назвав підготовку до IPO "тренінгом по ефективності для всіх співробітників і для всіх бізнес-процесів холдингу". Пізніше ми зрозуміли, що це не жарт, а наша нова реальність. Ми створюємо холдинг з новим менталітетом. Він прозорий і відкритий для взаємодії з банками, партнерами, клієнтами і постачальниками ", - сказав Ігор Шестопалов.

Також голова правління A.G.R. Group сказав, що розміщення IPO залежить не тільки від компанії, але і від ряду факторів, які мають важливий вплив.

"Успішне розміщення IPO залежить не тільки від компанії, а й від готовності інвесторів інвестувати в галузь в якій працює компанія, крім того важливий вплив мають і умови в яких працює компанія. Такі як політична стабільність, рівень корупції в країні, система правосуддя, складність законів і нормативно-правових актів", - говорить Ігор Шестопалов.

Наступна публікація