Міжнародний перевізник FlixBus запустив внутрішні рейси Україною: напрямки та ціни

Міжнародний перевізник FlixBus запустив внутрішні рейси Україною: напрямки та ціни

Фото: global.flixbus.com

Поїхати можна на Південь та на Захід.

Німецька компанія автобусних перевезень FlixBus від 8 липня запускає перші три внутрішні рейси територією України. Відкриваються напрямки з Києва до Одеси й Західної України.

Про це йдеться на сайті компанії.

Зокрема, від завтра стануть доступні такі напрямки: 

  • "Київ-Одеса-Затока": вирушає автобус тричі на тиждень (у п'ятницю, суботу та неділю, і у зворотньому напрямку в суботу, неділю та понеділок ); 
  • "Київ-Житомир-Рівне-Львів": курсуватиме щоденно (зупинки також будуть у Житомирі та Рівному);
  • "Київ - Житомир - Новоград-Волинський - Рівне - Львів - Ужгород": їздитиме двічі на тиждень (у середу і суботу автобус вирушає з Києва і назад до столиці - у понеділок і п’ятницю).

З Києва до Львова, Одеси, Затоки ціна квитка однакова і стартує від 499 грн. До Ужгорода пасажирам доведеться заплатити дещо більше - від 599 грн. А от до Рівного ціна квитка починається від 319 грн.

Придбати чи забронювати квитки можна, зокрема, на офіційному сайті FlixBus або у мобільному застосунку чи у касах.

Нагадаємо, від 25 червня компанія автобусних перевезень FlixBus відновила частину міжнародних маршрутів з України. Відкрилися напрямки до Кракова, Будапешта, Відня і низки німецьких міст, зокрема, Берліна, Магдебурга, Дрездена, Лейпцига, через Житомир, Рівне, Львів, Ужгород. А від 3 липня автобуси поїхали з Одеси через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль до чеського Плзеня через Прагу. 

Євросоюз відкриває кордони, але не для України

Євросоюз відкриває кордони, але не для України

Повʼязані теми:

Наступна публікація