Молодики з георгіївськими стрічками відслідковують рух військової техніки на Донеччині

Молодики з георгіївськими стрічками відслідковують рух військової техніки на Донеччині

На Донеччині активно діють російські провокатори

Майже на всіх дорогах області стоять блокпости проросійських організацій.

На Донеччині розгорнули масштабну діяльність проросійські організації та націоналістичні російські об'єднання, які координують свої дії з московським керівництвом, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

У вирії агресивних мітингів, захоплень адмінбудівель, штурмів СБУ та збору підписів до Путіна з вимогою захистити від міфічних фашистів, відслідковується чітка схема, яку вже бачили в Криму.

На дорогах Донбасу майже скрізь блокпости. Постові - прості й привітні донбасівські хлопці з георгіївськими стрічками. Посміхаючись вони розповідають, що за великим рахунком їм байдуже під чиїм прапором стояти. Поки вони чекають на референдум і стежать за рухом української військової техніки, аби вчасно попереджати про неї армію, що вторглася в країну. Старші добре знають, що робити. Вони швидко виїжджають і блокують рух нашої військової техніки.

Координатором групи, що чергує на блокпосту поблизу Горлівки, є Антон Малиновський. Його сторінки у соцмережі рясніють триколорами і одами "батьківщині Росії". Всі ці люди об'єдналися під крилом нині заарештованого самопроголошеного донецького губернатора Павла Губарєва. Як відомо, Губарєв навчався в таборі "Русского национального единства", яка має на меті приєднання України та Білорусі до складу РФ.

Відомий кримінальний авторитет, а нині керманич Криму Сергій Аксьонов теж виходець з лав "Русского национального единства". Оскільки організація була започаткована разом з козаками "Всевеликого войска Донского", то й до нині вони працюють у зв'язці. Ще в грудні Донські козаки виявили бажання сприяти "стабілізації" ситуації на Україні, їхню діяльність радо підтримує Володимир Путін.

Наразі підтримуванні Путіним російські козачки активно розбурхують Донецьку та Луганську області. Якими таємними чи відкритими указами вони керувалися, їдучи до нас у гості, ми не знаємо. Лише бачимо, що там, де вони з'являються - бійки, сварки, підняття триколорів. Місцеві козаки також підпорядковуються центру у Ростові-на-Дону. Там, де вони з'являються, люди наче під копірку починають збирати підписи під зверненнями до Путіна з проханням "звільнити від фашистів".

До проросійських організацій долучається і донецький криміналітет - нині він намалювався в образі Сергія Кушпита, доволі промовисте звернення якого за один день набрало більше двохсот тисяч переглядів. Судячи з постів сторінці у соцмережі, Сергій теж прихильник Сергія Аксьонова. Отже, "Русское национальное единство" добре робить свою справу.

Вже двічі в Донецьку пролилася кров. Кожного дня у центрі Донецька проходять сутички. Кожна проросійська організація вважає за обов'язок зібрати підписи під зверненням до Путіна з метою захистити їх від фашистів. Ніхто не знає, скільки в нього вже лежить таких листів і якою має бути критична маса. Але вочевидь, ситуація продовжує загострюватися і кримський безкровний сценарій на Донбасі не пройде.

Нагадаємо, керівників міліції Донеччини в бездіяльності під час масових заворушень звинуватила обласна прокуратура.

"П’ята колона" Кремля готує російське вторгнення на Донеччині

"П’ята колона" Кремля готує російське вторгнення на Донеччині

Повʼязані теми:

Наступна публікація