Момент замаху на Осмаєва та Окуєву записувався на відео

Момент замаху на Осмаєва та Окуєву записувався на відео

Фото: УНІАН

За словами Окуєвої, ці записи можуть допомогти слідству.

Напад на екс-добровольців АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуєву повинен був записатися на відео.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Обозревателю".

"Кілер сказав нам, що хоче відобразити момент отримання "подарунка" на відео. І попросив знімати на його телефон в режимі "селфі", - згадала вона.

На думку Окуєвої, нападник хотів зняти момент вбивства.

"Звісно, в момент стрілянини телефон із рук у мене випав, але все, що відбувається так чи інакше повинно було бути записано, хоча б в аудіорежимі", - додала вона.

Окремо Окуєва висловила сподівання, що ці записи можуть допомогти слідству. "А коли це стане можливим, то будуть надані громадськості", - запевнила волонтер.

Нагадаємо, стрілянина сталася 1 червня на столичному Подолі. Добровольці батальйону "Київ-2" Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачували в підготовці замаху на президента Володимира Путіна, та Аміна Окуєва приїхали на інтерв'ю з начебто французьким журналістом. На зустрічі він дістав пістолет і поцілив в Осмаєва. Його дружина Аміна почала стріляти у відповідь із нагородної вогнепальної зброї та поранила нападника. За її словами, той виявився боягузом, і одразу здався.

Після нападу Нацполіція взяла під посилену охорону Осмаєва і Окуєву, яка повідомила, що замах на життя її чоловіка готувався не вперше.

Аваков заявив, що до замаху на життя Осмаєва причетні лідери Російської Федерації

Аваков заявив, що до замаху на життя Осмаєва причетні лідери Російської Федерації

Повʼязані теми:

Наступна публікація