Моторошна ДТП із автобусом на Львівщині потрапила на запис відеореєстратора

Моторошна ДТП із автобусом на Львівщині потрапила на запис відеореєстратора

Аварія забрала чотири людських життя.

Стан двох потерпілих військових після ДТП на трасі у Львівській області поліпшився, їхньому життю загрози вже немає. Ексклюзивні кадри з відеореєстратора автобуса були показані в сюжеті ТСН.19:30.

На відео видно, як на різкому повороті автобус заносить і він трощить легковик, який їде на зустріч. Від удару машину просто зім’яло у бляшанку. "Був великий удар, я вийшов, такий хлопок, дуже сильний удар", - каже очевидець Тарас Рак. Богдан Стельмах досі не може оговтатися від аварії – автобус занесло на його подвір’я. Чоловік уночі із сином надавав допомогу постраждалим. "Цілу ніч ніхто не спав. Я тих двох пацанів на таксі возив на швидку", - каже очевидець.

Постраждалі у ДТП на трасі "Львів-Краковець" перенесли перші операції

Постраждалі у ДТП на трасі "Львів-Краковець" перенесли перші операції

У машині їхало п’ятеро друзів військових-контрактників, вони поверталися з нічного клубу Львова на Яворівський полігон. За нашою інформацією, 23-річний шофер був тверезий. Дорогою військові підібрали ще одного хлопця – він та троє військових загинули одразу. Ще двох бійців шпиталізували, вони дивом вціліли. "В одного черепно-мозкова травма, струс головного мозку, іншому потерпілому констатовано відкритий перелом кісток передпліччя та закритий перелом лівої гомілки", - розповіла лікар-травматолог Людмила Фролова.

В автобусі їхало майже 70 людей, ніхто не постраждав. За інформацією ТСН, водій їхав зі швидкістю близько 70 кілометрів на годину в місці, де дозволено лише 40 км/год. До того ж, трасу добряче засніжило. "Просто дорога слизька, вчора дощ зі снігом падав", - каже очевидець Тарас Рак. Після зіткнення з легковиком автобус врізався в електроопору, через що півсотні осель залишилися без електроенергії. "Стоїть захист, автомати, вони зразу повибивали, відповідно пішло замикання і ніхто не попав під напругу", - пояснив електромонтер Руслан Таратула.

Водія автобуса поліція вже затримала. Якщо він винен, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Кореспондент ТСН Марічка Кужик

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація