Мураєв перед виходом із партії "За життя" літав до Будапешта "за підтримкою" - ІС

Мураєв перед виходом із партії "За життя" літав до Будапешта "за підтримкою" - ІС

Фото: УНІАН

Там він провів зустрічі із кількома угорськими високопосадовцями.

Позафракційний народний депутат України Євгеній Мураєв перед рішенням покинути партію іншого нардепа Вадима Рабіновича "За життя" здійснив візит до Будапешта, де провів зустрічі із кількома угорськими високопосадовцями.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"За даними групи "Інформаційний спротив", екс-глава політради партії "За життя" народний депутат України Є.Мураев 4-6 вересня здійснив візит до м.Будапешт, де провів низку зустрічей з представниками владних та політичних кіл Угорщини. Під час них він намагався заручитися підтримкою проросійських сил на майбутніх президентських і парламентських виборах в Україні в 2019 рік", - йдеться у повідомленні.

Зокрема Тимчук повідомляє, що Мураєв в Угорщині провів зустріч з головою комітету з питань європейських справ Національних зборів Угорщини (Országgyűlés) Р.Герчігом.

Також, за даними "Інформаційного спротиву", останнім часом лідери проросійських сил в Україні неодноразово вирушали "за підтримкою" до Угорщини. У листопаді 2017 року із угорським віце-прем’єром зустрічався нардеп Нестор Шуфрич, у січні 2018 року у Будапешті перебував наближений до керівництва партії "За життя" глава міжнародного Центру перспективних досліджень Василь Філіпчук, а у лютому того ж року – один із лідер фракції "Опозиційний блок" Олександр Вілкул.

Относительно визитов украинской "пятой колонны" в Венгрию По данным группы "Информационное Сопротивление", экс-глава...

Опубліковано Дмитрієм Тымчуком Понеділок, 24 вересня 2018 р.

Основною темою перемовин було отримання підтримки на виборах у 2019 році в обмін на скасування скандального українського освітнього закону та запровадження в Україні автономії із розширенням повноважень національних меншин.

Нагадаємо, 21 вересня депутат Євгеній Мураєв заявив, що виходить з партії нардепа Вадима Рабіновича "За життя" та створюватиме власну партію, де не буде "випадкових людей".

Повʼязані теми:

Наступна публікація